查看: 13490|回復: 98
打印 上一主題 下一主題
收起左側

係PARTYROOM汁到頂PARTY HAT!!!睇到圖啦!!!

我今日都汁到white phat,blue phat,purple phat,yellow phat, green phat and 3 Divine spirit shield while open random event box
white phat.jpg  
blue phat.jpg
purple phat.jpg
yellow phat.jpg
green phat.jpg
3 Divine spirit shield.jpg
回復 支持 反對

到第4頁都中未有人教到我點先睇到張相..................
kenny1996725 發表於 2-9-2010 21:35

這是你既問題
第一個貼圖到論壇的人沒有教他,是自己發現如何貼圖,唔好淨係响到問,自己研究一下吧!你打小D機,研究一下怎樣貼圖!你玩RS有唔明都會自研究並觧決喇!點解你唔自己研究如何上載圖片??
回復 支持 反對

Update 到依個網 , 之後 copy "Forum Code" 果段野..之後貼上黎就行了~
Hk_Alexander 發表於 2-9-2010 22:04

請教他點upload,這些人要人講一句先行一步
回復 支持 反對

回復  kenny1996725

高登係吾止BAM您所講既野囉.
    吾好識少少就扮有料 睇您都係CD ROM啦lol
    a ...
Prince` 發表於 6-9-2010 22:13

i do CD ROM in this topic@@
dun want fight@@
回復 支持 反對