查看: 18788|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 回憶往事 [注意 苦悶/字海]

關閉 [複製鏈接]

為左更明亮 更好睇 我決定用藍字 不過當中故事苦悶 我為
左多謝我既朋友而已

08年既11月01日,當年還是一個小伙子的我 就咁俾廣告吸引左入去rc
當中其實我朋友都話我低b 邊有車識跳嫁咁樣咁樣 其實鐘意一隻GAME 系無理由的
果陣時仲系雞仔既我 仲系舊版本之中 無人帶既情況下 每日辛苦地主線任..
當時既大家應該仲有d記憶下...第一個coex城快快腳咁走左了

第2個道谷城 其實我都停留左好耐下 可惜幾日已經沖上了南山~姐系好快咁20左囉~!
暴走之中 我並沒有任何紀念的記憶
因為我玩晒暴走吾出色 又成日俾人針轉←注意! 所以 我合鷹套既理想好自然就吾見架喇~~
撞到一個叫baby樂既人 一個由頭陪到我落尾玩任既好朋友 系hp識的....
另一個時候 吾知邊位CIT好副隊系奇怪既情況下收左我....果陣記憶仲系到 系鮮天藍色26lv加入
入到去 當然咁多位老手對我照顧有加雙艾 萍 kis edix 魂 夏 等等...

入到去真系好熱鬧 好似一個大家庭咁..中期更有4區既大膽想法 最後成功了@@!
其間edix哥哥更將我由一個雞仔變成中手@@[吾敢講高手同神手囉~
其後衰落 輾轉下我就去左天堂 由東爺統領依個車隊咁喇
一閃依經去到39lv了果陣 仲系到諗 我幾時有得40 幾時有一部屬於我既傳說車
我唯有開哂我既經卡去沖我既粉紅色40...日刷夜刷 仲要我既懶惰性格都無埋咁樣上左40 可惜我並沒有為傳說而努力
反而令我感到後悔  中間更認識超過100位好友 其中包括 而且名字不分前後:
紋身家族 CEO字頭 豆 小孩 軒 夢見 con fujiboy  jacky 回憶 基仔 人仔[腦殘傑] 傻仔灰
NB出前一丁 基加 天火 火炮 孤兒 老笠 MK旺角車神 幻蛇 山口 東爺 毒男 安少 anna 白紋
白羊板主 車神泰 abc 細希 細東 苦中  諾諾 軒Q 追風 Tom 保羅逝去 速星 阿隆 電光 風中 飛車
龍乂雄 雞奕 亞細 bobo 一瘋 石人 inter chikit

我都知眼花架喇 因為用黎塞字數 自己搵自己個名@__@!!XD
如果無你個名 我會後補^0^ 多謝收看
回復

一眼望到自己名 osr/_\
回復 支持 反對

一眼望到自己名 osr/_\
細奕 發表於 12-10-2010 19:21

咁利害    吾系眼殘架咩你-_-
回復 支持 反對

係正紅字上面望唔到真係盲
回復 支持 反對

竟然有我 @@太感動了~
回復 支持 反對

竟然有我 @@太感動了~
真白羊 發表於 12-10-2010 19:25

咩都可以無 吾可以無左白羊-_- 無左版主 就無左靈魂

是嗎@@!
回復 支持 反對

咩都可以無 吾可以無左白羊-_- 無左版主 就無左靈魂

是嗎@@!
cit棋 發表於 12-10-2010 19:31

@_@ 不對~~沒有會員那需要版主
我只是一個服務提供者, 你們才是最重要的
回復 支持 反對

不算是字海啊。
看完這篇文字後,突然想開啟已放下已久的RCO來玩。
回復 支持 反對

竟然有我 @@太感動了~ x2 >______<
回復 支持 反對

@_@ 不對~~沒有會員那需要版主
我只是一個服務提供者, 你們才是最重要的 ...
真白羊 發表於 12-10-2010 19:46

會員跟版主大家都重要  齊來建立好關係~

不算是字海啊。
看完這篇文字後,突然想開啟已放下已久的RCO來玩。
Spy-pro 發表於 12-10-2010 19:50

可惜只有兩個月命....回來回憶一下都比較好 .... 落淚了

竟然有我 @@太感動了~ x2 >______
車神泰 發表於 12-10-2010 19:52

泰 我永遠懷念你  你都是我的好朋友
回復 支持 反對