打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創影片] 鬼丁vages LJ test(比意見THX~~")

有次無野做 甩3下佢同我彈255(睇同步都知咩料) :lol

(誤)
回復 支持 反對

不嬲我係有server..不過拍片唔去姐..只不過係調色test...
jimjim0420 發表於 10-1-2012 19:30

- -有冇ip,得閒比我入去跳跳@@
回復 支持 反對

回復 31# kissopen222
你係咪玩緊deathrun,deathrun埸一開始果到會滑走你,跳起會+maxspeed,我1s 258 sosad--
回復 支持 反對

不,一下是絕對沒可能240,因為空速是完全沒有加過..跟直跳一樣..就算輕G都不會有240.... ...
jimjim0420 發表於 9-1-2012 22:54
直跳唔同D,直跳你唔+地速,用lj跑法+地速輕狙都得ge(maybe)但係一定高過直跳lo
回復 支持 反對

第一,因為唔係server跳...無插件..只係自己開地圖跳尼拍片仲有,LJ240 2下都跳到...LJ最緊要係地速同埋同 ...
jimjim0420 發表於 8-1-2012 19:55

我覺我甩方面都要平均先遠
回復 支持 反對

lj test?
好明顯係Cj
唔該改改個標題!
cj 240唔難..
仲有唔洗睇你一定係100aa玩
甩到咁,輕狙都冇240..(10aa ...
a20049120 發表於 10-1-2012 19:57

sosad一睇就知係lj la=[ 邊有人會拍cj 240出黎ga,比人恥笑咩??同埋,cso好似冇aa,有aa可以滑到水但係唔知點解cso一D大既坡係滑唔到- -倉庫咁小果D先得
回復 支持 反對

回復  kissopen222
你係咪玩緊deathrun,deathrun埸一開始果到會滑走你,跳起會+maxspeed,我1s 258 sosad-- ...
lufeyx 發表於 11-1-2012 02:23

比你發現了:lol
回復 支持 反對

sosad一睇就知係lj la=[ 邊有人會拍cj 240出黎ga,比人恥笑咩??同埋,cso好似冇aa,有aa可以滑到水但係唔知點 ...
lufeyx 發表於 11-1-2012 02:28

cso的setting係10aa....
挑戰模式好似係100aa....(唔記得,要試下先知...)
一係我眼殘...我睇到有一下係小跳左...
佢甩得好似好小咁...
我10aalj得253....(99fps...係人地屋企sosad)
係自己屋企得243.....(fps25-40左右sosad)
回復 支持 反對

比你發現了
kissopen222 發表於 11-1-2012 13:05

回復 支持 反對

cso的setting係10aa....
挑戰模式好似係100aa....(唔記得,要試下先知...)
一係我眼殘...我睇到有 ...
a20049120 發表於 11-1-2012 14:16

我1.6開埸果時,玩滑水埸滑唔到,唔知係咪要+amxx,cso唔知有冇set aa,但係我係cso既大斜坡就滑唔到,唔知點解同埋,你玩1.6開埸玩fps會高D - -(我係)你try try,同埋獅理由253得返243- -,死都唔信:p我要圖:lol
回復 支持 反對