查看: 11213|回復: 54
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 死黑橘,屈得就屈,亂封帳

關閉 [複製鏈接]

如題我想入game果陣,無啦啦邊成甘[img]file:///C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Tencent\Users\562312585\QQ\WinTemp\RichOle\BDWP]2E$5G@J1M%[6CR156U.jpg[/img][img]file:///C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Tencent\Users\562312585\QQ\WinTemp\RichOle\BDWP]2E$5G@J1M%[6CR156U.jpg[/img]
佢哇要去[帳號中心],但我唔知道系邊
回復

我都開唔到, 被人封左  
可能係星期一買點果時出錯
真係痴線
回復 支持 反對

回復 支持 反對

我就系買野佢無扣點
回復 支持 反對

我就系買野佢無扣點
凸=.=凸 發表於 6-6-2012 04:10 PM

Oh,你大鑊喇
回復 支持 反對

親愛的玩家,您好:

因部分玩家在2012/6/4(一)出現商城道具購買異常的狀況,該狀況已於當天下午緊急作修復,對此官方在當下立即清查有異常取得的玩家帳號進行帳號鎖定,並進行異常道具回收。

經清查結束後,若無使用異常取得道具的玩家,將會進行帳號解鎖的動作。
而針對已使用異常取得道具的玩家,在帳號開啟後,登入beanfun!帳號時,系統將會詢問進行樂豆點的扣點與補繳,玩家必須完成同意樂豆點的扣點或補繳後,將會自動開通遊戲帳號鎖定,如玩家對於回收之道具有相關使用需求,請至遊戲內重新購買,即可正常使用,異常狀況處理期間,造成部份玩家不便,還請見諒。

beanfun!官網登入,回繳步驟如下:
請會員登入beanfun!官網→會員中心→查詢記錄→帳號大事記→選擇遭鎖定遊戲→樂豆點回繳→同意扣款,遊戲帳號立即開啟。

By 永恆冒險服務團隊
我有小小唔明,系唔系要我入點?
其實系佢無扣點喔!!衣家種要我入點???
黑橘,你無野啊??
又要屈多我60蚊,為左有得玩,豪比乞丐咯!
回復 支持 反對

親愛的玩家,您好:

因部分玩家在2012/6/4(一)出現商城道具購買異常的狀況,該狀況已於當天下午緊急 ...
凸=.=凸 發表於 6-6-2012 18:49

膠,,要補番o的點數= =
如果o的人用左個三千幾張魔珠卷就慘了...
回復 支持 反對

膠,,要補番o的點數= =
如果o的人用左個三千幾張魔珠卷就慘了...
komb 發表於 6-6-2012 19:25

好彩我無買甘多姐........呼但系佢甘都屈我錢,我好唔奮氣lo,嗮我60蚊
知唔知60蚊可以買好多令野啊,我今次魔珠爭對翼咋,衣家又要我用左佢點佢
但佢唔扣點,又要我補反,好唔合理咯
回復 支持 反對

好彩我無買甘多姐........呼但系佢甘都屈我錢,我好唔奮氣lo,嗮我60蚊
知唔知60蚊可以買好多令野啊, ...
凸=.=凸 發表於 6-6-2012 20:00

有人要補番七千蚊阿= =
佢買左20張魔珠卷;;突然變左三千幾張,,佢用左幾張,,就要賠番七千蚊= =
回復 支持 反對

拉霸又唔捉;P
回復 支持 反對