查看: 13184|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

咩係終傷?

如題,終傷會影響邊D野?
題外話:我仲想知十字軍如果無點激怒有無前途?
回復

終傷一係唔推 一推就推到爆 仲有推終傷好哂錢 建議你唔好推 同埋1出60LV 又要買過 蝕死你
唔點激怒=廢 自己 ...
geoff888 發表於 18-6-2012 16:41

禁激怒點3-5級夠5夠?要5要加A紋?仲有終傷會影響咩野既傷害?
回復 支持 反對

可5可以答左我咩係終傷先T_T
回復 支持 反對

你有幾多終傷就加幾多%傷
呢個帖有得睇

example:你有1200終傷就會加85.29%傷
    ...
jimmg12 發表於 18-6-2012 19:01

thx~~
回復 支持 反對

禁最終傷如果係650,禁如果我打十字架有30000,係5係30000+650=30650?
回復 支持 反對

你錯啦~~ 十字有兩種,一種係純輸出(你唔記得我主號就係全攻十字啦?),另一種係十字坦~~ 聖騎就只 ...
monsterbb100 發表於 19-6-2012 12:12

禁有無可能可以兩者都做到?而且裝備又有咩要求?
回復 支持 反對

全身豬飾,加3件巨人裝,4件霸龍  ...
monsterbb100 發表於 19-6-2012 12:55

多謝大大~呢D係咩裝?有無全名?全攻配點可以嗎?http://goo.gl/GfLV4
回復 支持 反對

我係你既配點有幾個問題:
輕盈迴避點一足夠嗎?
起身猛擊為什麼沒點?
神聖格擋和盾牌格擋都點是否浪費?
破甲既然點十,為什麼還要盾衝?
我把配點改了,這個配點是放棄了聖騎的技能,把盾牌格擋點高只作格擋用途.
為了持續可以有效的攻擊,小金錘點高
而且治療點到9,可以完全的自補
http://goo.gl/l27zw
------------------------------------------------------------------------
可是,當一個十字軍沒了聖騎系的防技,在要求牧師做坦的時代裡,這是可以接受的嗎?
除了治療可以幫到隊友外,這種配點簡直是一個獨立的配點
按照你的配點,點攻防只會令十字軍做不到精通的效果,大概好似半桶水既感覺
在將來3轉既技能會增多,未知的技能其實大家都可以估到大概係攻技
在我們轉職的時候,那個牧師已經以"魔法和物理攻擊的職業"形容
既然十字軍的職業以"攻"為主,防技的需求不大

但大眾的要求是要十字坦,那輸出坦是否需要?

回復 支持 反對

其實神格我都覺得有D浪費,但因為以前點落,所以冇理到,而起身猛擊我都後悔緊冇點,果半秒起身無敵真係 ...
monsterbb100 發表於 19-6-2012 21:06

我學到好多野,多謝你~
回復 支持 反對