打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 越級挑戰!? 北ser 5帶6石天山pvp特輯!!

好老實講丐幫輸出最高時咪係佢開轉時  等同你天山最高輸出時咪開移花時 明教咪開連斬時
試問你中左 ...
yuncash 發表於 13-3-2013 00:55

冇人話高石世界裡面 天山難打丐幫=P
想講既係所有技係適當既時候都會有用 你唔用只係你搵唔到時機
先唔理80技=丐最高輸出呢個謬論 你避得到以前既對手 又唔代表冇丐令到你中
再當你100%走到所謂最高輸出既80技 但你自己最高輸出既移花又真係連控得晒?
你話你習慣打穩陣 我諗唔到比移花「硬碰」80技更穩陣既打法
80技&移花完 雙方都有控 但天山靈活性比較高 而且有得解潛龍 比較佔優

最後 你不如搵以前既丐幫對手 食佢15秒80技同食佢15秒平推比較一下
廢事你再講出80技=丐最高輸出此等笑話=_=
其實一出80技無耐 已經有明教識用80技「硬碰」丐幫80技
但所謂既硬碰 就係丐幫被扣既血量足足比明教/天山多1倍左右
咁簡單既數應該好易計吧~

P.S. 的確仲有唔少人怕丐80技呢~ 作為丐幫 我都應該感到安慰=_= 
回復 支持 反對

回復 1# 光云

好利害 哇 樓主有咁多人係校場 現在仲係唔係咁多人?
回復 支持 反對

回復  光云

好利害 哇 樓主有咁多人係校場 現在仲係唔係咁多人?
樂延 發表於 13-3-2013 01:54 PM

係囉我都好羡慕,,你睇逍ser~_~
回復 支持 反對

回復 33# ∼香B∼

逍ser算好 到左某個時間都多返下人 其他ser仲少過逍ser 好想同北ser情況一樣
回復 支持 反對

回復  ∼香B∼

逍ser算好 到左某個時間都多返下人 其他ser仲少過逍ser 好想同北ser情況一樣 ...
樂延 發表於 13-3-2013 14:01

其實北SER校場好多都唔係人係木黎... 西掛校場見過未XD
仲有唔少人放緊AC 間唔中都有打交幫AC打下
但真正不停打 少之有少=_=
回復 支持 反對

回復 35# 楓 〞

木頭人 北ser點都係全ser最多人 我真係估唔到
回復 支持 反對

你錯喇 橫掃時的丐幫係佢最低輸出的時候因為橫掃攻擊頻率比平推低 只有1秒1下
加上橫掃加的毒攻少得可憐。 ...
∼香B∼ 發表於 13-3-2013 07:24

下 橫掃係最低輸出 咁平推咪仲好  我自己玩隻天山好多血 讓佢先手哂先 我再反擊都冇問題 我係見佢用哂所有控技咁濟我先會旭手 根本唔會比佢斷我移花-.- BTW可能唔係個個天山都可以 我自己玩緊隻天山5X M血 -.-
回復 支持 反對

其實北SER校場好多都唔係人係木黎... 西掛校場見過未XD
仲有唔少人放緊AC 間唔中都有打交幫AC打下
但真 ...
楓 〞 發表於 13-3-2013 14:09

北SER D人唔多玩校場係真
不過真正人數其實好多 特別打野外大交 好好玩 下面張圖係前幾日影既~
都係果句 2個幫勢均力敵先好玩 (我中左重樓都冇樹-.-)~~~

回復 支持 反對

下 橫掃係最低輸出  咁平推咪仲好  我自己玩隻天山好多血 讓佢先手哂先 我再反擊都冇問題  ...
yuncash 發表於 13-3-2013 02:39 PM

50幾萬血- - 除左冰抗..應該無對手..點樣玩都得啦=.="
橫掃其實係一把雙刃劍..丐幫開橫掃時的硬傷就係佢攻擊頻率下降..以及自身散功狀態...
咁當然同平推比..橫掃的優勢就係免疫一切控技..(除強控..至於重樓控唔控到就唔清楚- -")而且輸出穩定(必中)

所以我建議高石丐幫係玩校場果時..一定要慎開橫掃..否則好容易令自己吃虧..
丐幫無爆發技..對住高爆發門派..隨便開橫掃..咁就造就左機會比高爆發門派盡情發揮,,,丐幫根本抗唔住..
其實我覺得丐幫面對天山天龍果時唔應該開橫掃...
反而對住明教就可以...因為明教最後幾刀要出技..丐幫等到10刀以後就開始逃離明教..明教要出技就一定要追住丐幫...結果就被丐幫牽住來打..
回復 支持 反對

哇,我真係學從「丐幫神手」身上學到好多野
真係估都估唔到原來丐幫咁__西利!:D
回復 支持 反對