樓主: Clarence1224
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【国服-独步江湖】【港人榜上有名之唔怕唔夠玩】【28/8】

關閉 [複製鏈接]
回復 365# aH._.Kwan
有輔助打怪既程式  自動答題器  有玩家用緊
回復 支持 反對

回復 367# aH._.Kwan
我係手提電腦  WIN8糸統  用左加速器 基本上都玩到  不過由於太多人  所以有時會卡
回復 支持 反對

回復 370# skakelvin
輔助程式係要錢  不過好似係幾十蚊1個月  因為本人無用  所以就唔多清楚 但有其他兄弟用緊  有意既入左群可以再問問佢地
你有心係長玩  恕我直接 時間可以證明到  因為實在有太多人話自己長玩  有D仲誇下海口話直接上個54石之類  但最尾都三分鐘熱度或者潛左水
所以你真係長玩  時間可以證明到  其實依家大部分玩家都係堅持左3個月日日上線  你依家加入其實完全唔遲
回復 支持 反對

回復 369# leeyiuming
就係華弟? 有無符號? 幾多級 咩門派  搵唔到名  
或者你玩個陣  密岑默  打個''岑''字  就搵到個名  說明你來意就OK
回復 支持 反對

回復 380# stich1230
咩黎?
回復 支持 反對

回復 382# youkiurr
係依一分 依一秒 有20位港服去國服既玩家在線!!
回復 支持 反對

回復 386# stich1230
個個所謂既重樓箱  同港服抽道具既性質唔同
唔會出刷野有既野  例如係寵物套  神符  7節 石之類
2000換個個  只係隨機有  天灵丹、天灵丹*2、天灵丹*3、宝石合成符*1、金刚锉*1
因為國服無得屈綁元   乜野都係直接係元店買  所以有時會有D盒  比玩家用元買野 又有得累積''名贤值''
回復 支持 反對

回復 403# thomasyau
想少用錢玩  但又經常刷副本  最好留88級  刷80組既副本
只要有10-12萬血(3體)   1000-1500屬攻(3屬攻)
咁乜都有人組   攻擊門派   天山唔錯  爆發力強 多人組
回復 支持 反對

回復 405# thomasyau
丐幫可以講係最強橫既門派  但一定要係90級 學左進階后  而且最少全4或以上
回復 支持 反對

回復 407# thomasyau
我地依個SER雖然有40幾位港人玩家  但你唔一定下下都同番港人玩家玩  因為我地好鼓勵玩家識國服朋友  之不過 有番一班港服既玩家  就好似人在異地有班同路人咁姐
回復 支持 反對