新場密道?- -

查看數: 11885 | 評論數: 24 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 8-8-2013 00:01

正文摘要:

今日玩新場,打到王果度時,無啦啦出現左條密道 條密道應該係要係最後果度牆左邊禁E先開到 之後試過又9條友一齊疊上去,差小小就上到上面 圖我放哂出黎,慢慢睇 (正常情況) ...

回復

59081113 發表於 22-8-2013 12:56:37
係啊...好正.
DeATH死神 發表於 22-8-2013 01:46:50
好多圖...
ZoMble乂幻月 發表於 11-8-2013 22:50:53
回復  ZoMble乂幻月

大家咁話!  点衰都吾會靠篤人揾食
   得閒去team揾隻神手炒 ...
roompklee 發表於 11-8-2013 10:39 PM

你咁"勁",邊有人敢同你打
    不過你有幾"勁",我就真係唔想知
    你就繼續再呃下分啦下
roompklee 發表於 11-8-2013 22:39:52
回復 21# ZoMble乂幻月

大家咁話!  点衰都吾會靠篤人揾食
   得閒去team揾隻神手炒我啦!please!
ZoMble乂幻月 發表於 11-8-2013 22:25:53

金手指=神枱貓屎
roompklee 發表於 11-8-2013 10:21 PM

咁似你既
roompklee 發表於 11-8-2013 22:21:43
回復 19# ZoMble乂幻月

金手指=神枱貓屎
ZoMble乂幻月 發表於 11-8-2013 22:16:52
啱啱要知,求其禁幾頁,頁頁見到你,你強項係做金手指,失覺哂!
roompklee 發表於 11-8-2013 10:10 PM

咩係金手指,食得架?
    你要嘈就pm我,我有時間實同你嘈到底既
    不過請你咪再係度回廢野,搞爛哂我個帖
ZoMble乂幻月 發表於 11-8-2013 22:16:07

金手指汁得幾多点,要樂点我俾你,打返場赢左俾5000又点話,
   睇你有無本事攞,請鎗都得,但不設m6
roompklee 發表於 11-8-2013 09:47 PM

Got1就唔啦,我冇話我玩槍勁,俾你贏到又點,你有小小技術都贏到我.
    不過你都幾好笑,我舉報你你就話我抽水係度嘹我got1
    俾你got贏又點?衰左就衰左啦,搞咁多小動作有用咩
    邊個話我要樂點,但你呃帖呃樂點係事實
    (俾人踢爆左,洗樂點大計冇lu陰公)
    唔想多講啦,廢事又變罵戰
roompklee 發表於 11-8-2013 22:10:11
啱啱要知,求其禁幾頁,頁頁見到你,你強項係做金手指,失覺哂!
快速回復 返回頂部 返回列表