打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 有關於附體的成長與選擇

呢篇帖子唔錯!! 清楚說明附體既成長同資質既選擇優先次序
回復 支持 反對

有小小問題
1.附體技 係咪好似E家 D寵洗技甘...會洗走嫁?
2.D技書 係咪要重新打過? ...
y0蚊 發表於 16-8-2013 01:32 PM

兩個都係。。
回復 支持 反對

想問下  用左寵附體   仲可唔可以出多只寵?
同天山用左附體寵  隱身是否不同? ...
sungodj 發表於 16-8-2013 11:56 PM

所謂附體..可以理解做禁個制>然後隻寵就附身落你到...隻附體寵唔屬於出戰狀態..所以你仍然可以再召喚另一隻寵,,同時天山用左附體 隱身都唔會有隻寵跟係隔離
回復 支持 反對

上附體技會唔會食技 (例 : 本身有精準 , 上屬攻會唔會有機會食左精準) THX
怪怪 發表於 17-8-2013 12:33 PM

會..你將附體技當作普通自動技一樣就得
回復 支持 反對

我見圖中的附體寵,它們都有手動技,也是可以使用的嗎,
可不可以同其他五技一樣變成增益角色的技? ...
sungodj 發表於 17-8-2013 01:00 PM

附體技=自動技...最多只可以有5技至於手動技..同其他寵一樣都係上果d..只不過你用左來附體..就無辦法出戰..所以就無辦法用果d手動技
回復 支持 反對

如果要整齊技附體竉 , 即是先要上齊普通技 , 然後先上附體技 ?
同埋想問下附體技係刷副本有或元寶店 ...
怪怪 發表於 17-8-2013 01:30 PM

同普通上寵技一樣..用5金技開技位..然後再上你想要既技...附體技可以元寶買..或者去聖山打書賊,,開箱都有(好似係)....但GAMEONE肯定會比隻轉蛋比你抽呢D技
回復 支持 反對