樓主: bobby070809
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 如果HKF D活動D名甘有創意就好了<附上精美圖片3張>

杰哥不要!!!!!!!!!!!!!!!!!!!拍哩條片既人一定無諗過咁"受歡迎" 官方竟然都惡搞埋一份..
回復 支持 反對

回復 11# 疾風乂軒

要怪就怪臺灣的教育部xdd
回復 支持 反對

接受唔到
fung307 發表於 5-9-2013 20:10

May'n 又唔同左樣 其實你有冇認錯人...
回復 支持 反對

幾好笑;P
回復 支持 反對

May'n 又唔同左樣 其實你有冇認錯人...
工口仔 發表於 5-9-2013 21:54

我日日有睇佢BLOG~
加上佢YEA既動作都係冇變過~肯定冇認錯人啦

回復 支持 反對

ava仲正
得獎範例:
1. 又從法國回來的配騎玩家於9/2戰鬥時間達20分鐘,則9/4可獲得「省錢寶箱」*2及1,000Euro。
2. 忠厚又仁慈的小平爸玩家於9/3戰鬥時間達50分鐘,則於9/4可獲得「省錢寶箱」*3及1,000Euro。
3.一出場就愛三個女人的羅杰玩家於9/2-9/29活動期間,於領獎中心共獲得50個「省錢寶箱」,於10/2(三)可額外獲得「M14EB秋月狼嗥」(永久)
1.眼睛快瞎掉的曉茹玩家8/8-8/20期間轉「Saiga 12西域雄獅」(永久)轉蛋共花費2500點,因此該玩家將可獲得「Saiga 12西域雄獅」(永久)。
得獎範例:
1.認真又美麗的銘慧玩家於8/8~8/14儲值滿250點,於8/16可獲得20,000Euro及伊娃手榴彈(15天)。

2.剛出來就有隱藏版兒子的阿難姐玩家於8/8~8/14儲值滿1,700點,於8/16可獲得20,000Euro、伊娃手榴彈(15天)、P90戰狼(30天)、增加主武器彈匣+2(30天)、09防具(30天)6選2。
回復 支持 反對

仲杰哥...都已經係兩個月前既事:L
回復 支持 反對

今期我中左sr x2, s-00r 等等既機, 我連叫人代殺40都懶,  1000經包滿成2千個, 又唔on唔需要副官

中左新機連上sd對戰都懶...真係覺得悶...入點既原因只為支持sd??
回復 支持 反對

我日日有睇佢~
加上佢YEA既動作都係冇變過~肯定冇認錯人啦
fung307 發表於 5-9-2013 22:32

張張都唔同樣既...好驚:dizzy:
回復 支持 反對