樓主: swtung_candy
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 逍ser69神逍誤服靈丹升左70lv之小某某從此絕跡60組

回復 19# 溫鑑良

多謝溫生hehe 我可能會再玩既 但吾會再dum本落去 食水太深a___a
回復 支持 反對

回復  馬拉松好手

吾想再dum甘重本落天龍 好食錢lol 依家隻逍上到80組就變左條廢柴 接受吾到xdddd  ...
swtung_candy 發表於 13-9-2013 18:34

呢個真係講得岩 真係好鬼食錢 洗下神器技都唔見左我千幾金 收好全七星靚裝 都冇錢上石= = 50  60組人仔自制靚裝又冇石上 坦白講真係唔捨得晒錢玩落去 玩落去都係消磨下時間 乜都係錢 又冇時間打副本賺錢 玩左幾年都係玩左2 千幾蚊 抽旦  對好多人黎講可能好小錢 但對於一個遊戲黎講算係咁...你唔玩呢個都玩第二個又係要錢架姐 對我黎講已經足夠...有回憶已經足夠..
回復 支持 反對

你隻人升上88級  有修煉
血量10萬 屬性1500左右  已經夠曬80組12人副本(困難)
我玩開國服  刷80組12人副本  同隊既逍遙 都係10萬-12萬血 1000-1500屬性已經完全夠做
你69 相信雕紋 武魂 真元  也都執好左  升上去   努力D點修煉  執埋龍紋  其實80組照樣HAPPY
都有少少明你既心態  可能係堅持左60組好耐  突然升左級  有D接受唔到 繼而覺得灰
但林深一層  正值天龍3  不如比自己升上80組  重新開始80組之旅吧
回復 支持 反對

回復 22# 馬拉松好手

冇錯 有美好的回憶便行了TT
回復 支持 反對

回復 23# 小鬼長大了
真糸仲未適應到個lv tt
不過又系既 出天龍3 我都未必仲可以堅持到繼續60組 不竟出左甘多60組冇得受惠既正野 仲留60組又點夠人打呢v__v
btw..多謝你既意見0w0
回復 支持 反對

回復  小鬼長大了
真糸仲未適應到個lv tt
不過又系既 出天龍3 我都未必仲可以堅持到繼續60組 不竟出左甘 ...
swtung_candy 發表於 14-9-2013 11:54

我都諗緊...
回復 支持 反對

回復 26# 光云
你要支撐住呀 60組靠你啦!!!
回復 支持 反對

回復  光云
你要支撐住呀 60組靠你啦!!!
swtung_candy 發表於 15-9-2013 11:36

靠我就死得啦;P
回復 支持 反對