打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對班隊友的無奈

哈,係咪得番我同你個場?
我果邊啲隊友個個都叫我沖,係度鬧我哂時間sad
心諗:對面技術高我幾級,仲沖去自殺?梗係穩打穩陣啦
會長得番一血都打得死我呢個廢柴啦,最後唔係對面技能條件而幸運的勝利
輸左又被踢果個一定係我了
回復 支持 反對

哈,係咪得番我同你個場?
我果邊啲隊友個個都叫我沖,係度鬧我哂時間sad
心諗:對面技術高我幾級,仲沖去 ...
Quattre 發表於 28-9-2013 15:11

你是對面用age那位?抱歉我不太記得對方名字了。當時因為剩我一個,打爆了你的機和你的隊友,剩下你一個滿血的吧。我心想你是拳擊型的,要是硬沖上前也會因為我的推進器燃料不足而被你鎖死,所以只在用導彈追尾。到最後看時間要夠鐘了,因為導彈之後實在甩不去你那建築物后,所以打算沖上前拼了,我隊伍跟我說你有sp,不要沖去,我心想,有sp又沒關係,至少會有一方勝出啊。到最後因為一直被他們數落批評的,所以都沒沖了。之後就不知什麽事被他們踢了出去哈哈。看來當時無論勝負結果如何,想必我你其中一個都會被踢出去了,畢竟我們都是各隊最後的玩家,只是到最後被開刀的就是我哈哈
回復 支持 反對

回復 42# nicktsh

唔好意思我編輯錯左,本想搵油雞會長的XD,不我同你既處境有些小相同,個陣我x2改第二命岩岩出黎就2打1,原本唔郁可以拖一拖
反正時間得好少,但係隊友得番一血決定沖了,而對面00q插底力,射一下就能量子了,我係跟著隊友希望補下槍都好,可是我實力不夠令隊友先死了,所以我諗下計仔點勝好,我同對面00q(會長)試過幾次1p1過,但次次比佢1,2滴血屈死我滿血2命(70%),所以決定慢慢打了,但時間得番40幾秒,眼見隊友又鬧又叫我沖,我只好沖了,雖然最後勝了,不過我都係得番好少血,可能射多2下死得了,全程我射到佢1下XD
其實打街場真係唔駛咁認真,玩家實力多數差距都好大,好少見到合作性呢樣野,a覺得b廢,唔理b,同c,d一齊沖,搞到3打4,又唔理機體屬性既缺點同場地既劣勢就9沖了。有時唔理隊友既火力機,本來勝的機會較大也輸了,所以見到同樣情況都係自走好了。
回復 支持 反對

今日玩死亡場,覺得對班友好無奈。雖然個場輸了,但是玩sd最重要求開心對不對?不是要埋怨隊友,只是覺得班 ...
nicktsh 發表於 27-9-2013 20:47

十分同意...hkf 有好多玩家 唔識欣賞隊友ge 優點
有缺點 一定講
有優點 過下目 睇完就算
回復 支持 反對

玩常龜執夠就算, 有無限復活, 少玩死戰
死戰比常龜戰更龜, 最好玩得9 D, 但係被人罵多過食反
輸嬴很重要, 嬴就是一切
嘈都無謂, 一係比人踢一係踢人, 完任就offline 收工
回復 支持 反對

話人哂時間果D都係一早死哂,差唔多場係度睇人打既垃圾,打機打到嬲真係港服先會
回復 支持 反對

十分同意...hkf 有好多玩家 唔識欣賞隊友ge 優點
有缺點 一定講
有優點 過下目 睇完就算 ...
bigchun99 發表於 28-9-2013 18:07

尤其是在死亡場,好多玩家都會批評自己的隊友,但他們沒發現爲什麽隊友在對戰的時候他們會有這“空閒”時間去批評人家。
回復 支持 反對

玩常龜執夠就算, 有無限復活, 少玩死戰
死戰比常龜戰更龜, 最好玩得9 D, 但係被人罵多過食反
輸嬴很重要,  ...
aome 發表於 29-9-2013 03:37

目前也較少玩死亡戰了,通常都是完任后就去玩常規
回復 支持 反對

話人哂時間果D都係一早死哂,差唔多場係度睇人打既垃圾,打機打到嬲真係港服先會 ...
between 發表於 29-9-2013 12:31

對,他們視乎都沒察覺自己爲什麽會有時間去批評隊友,而隊友卻還在戰著。
回復 支持 反對

又真係咁喎!!!!我認我唔係勁,10有6場都好早死,但係我唔會叫人地點做,因為你都死咗,死得咁快(唔係中傷),即係你仲廢過個D仲未死o既人,論資格都無你份啦
回復 支持 反對