打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 三更公開回應公會賽犯規一事

回復 34# 一Napier一

硬係想重啦, 我輸左我都想重@@ 吾係講笑~_~
正常事泥既~
回復 支持 反對

回復  一Napier一

@@ 點解要爆出泥呀, 你拖咪你班fd落水lo, 原來彈g成班人都甘無品既講野~_~ ...
xJefferSoNx 發表於 21-10-2013 16:59

係啊係啊:) 有d pk仔係bl背後話人乜又物 點知又同人夾比賽@@ 真係唔知呢d咩人@@ 真係好有品>__<

你拖咪你班fd落水lo,都甘無品既講野 1999
回復 支持 反對

回復  一Napier一

硬係想重啦, 我輸左我都想重@@ 吾係講笑~_~
正常事泥既~ ...
xJefferSoNx 發表於 21-10-2013 17:00

犯規好正常 正常事泥既~
回復 支持 反對

先講明自己係中立先,廢事同各路人兄有衝突~
我係呢到想提出既野係,3更因為有人用咗大機而比GM誤中止比賽.
咁既然GM都知大機有問題,咁屬性亦理應如此,但GM並沒有再認為該陣容沒有任何問題的話,亦唔會繼續比賽.
所以除了3更本身有責任複檢陣容,GM亦理應有責,我地唔可以單純指係3更有責任.
回復 支持 反對

重點不是這個吧
Q赤武Q 發表於 21-10-2013 16:03

就說說, 我就肯定能看得懂簡體字以及普通話, 但玩sd的都是香港小孩多, 不是誰都看得懂@@
回復 支持 反對

SOR,雖然我懂粵語,但是有些詞語深圳跟香港實在有點差別,怕打錯失禮於人,就選擇了普通話,習慣打了簡 ...
wcfox7758 發表於 21-10-2013 16:22

客氣了, 因為在樂古的基本都是香港小孩多, 很多人都不太懂普通話和簡體字, 辛苦了!
回復 支持 反對

挑 猛虎仔  廢物泥- -   想當年話想入泥鬼屋 果時我個會都有好多人嫌你煩  逼我死死地幫你條廢物單挑測試  藉意想趕你走    印象中 jz / 球k / 狙擊 都大抄你      果時即2話不說踢9左你走

雖然冇玩成年幾 但d 又小學雞又垃圾又唔要面又瀨死唔走既廢物我都仲記得    結論係廢物係多廢話
回復 支持 反對

先講明自己係中立先,廢事同各路人兄有衝突~
我係呢到想提出既野係,3更因為有人用咗大機而比GM誤中止比賽.
...
菠蘿君 發表於 21-10-2013 17:11

我也在此post提出了 三更和gm都有責任~~~~~

不過呢...樂古冇乜人氣, 有人嘈下都熱鬧d  (什麼道理阿 @3@ )
回復 支持 反對

某會同一批人可以無限復活的說   二隊輸完一次  主隊又輸   輸完又用龍珠復活 又打過.0.
回復 支持 反對

某會同一批人可以無限復活的說   二隊輸完一次  主隊又輸   輸完又用龍珠復活 又打過.0. ...
kenny6080 發表於 21-10-2013 17:32

好似上年定前年傾過既代打問題????

根據當時傳聞, 參與既人數都幾多下~~~~
回復 支持 反對