打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 分享下自己天龍...(3天後更新)

令我諗返起以前 轉蛋未有咁離譜嘅時候

經常同FRIEND 幾開刷5符燕 跌神兵符1級 都賺幾多 果一輪都賺咗成萬幾元寶
回復 支持 反對

0入點...靠轉盤賺錢?!
蠍乂 發表於 24-10-2013 23:07

無入點點玩轉盤

其實樓主意思係咪圖個隻人無入點 , 用另一隻人入點俾佢
如果樓主真係唔靠人地 (入點送自制) 只係靠自己可信性更低
天外開左1個月 , 即30日 , 當你日日跑商 (平均有80金一日 (8X LV無咁多 計埋星期六會多D * 30) 有2400金 , 當樓主玩轉盤賺元 , 問題係有無咁多人用金放幸福果同指針
如果樓主靠刷野出道具賺元 , 樓主一定要換裝 , 個到都要用金 , 即是一開始樓主唔可以用金買轉盤用道具 , 用千幾金可以做到咁

真心希望樓主寫個教學/歷程出來等其他巴/絲學下野 THX

純討論 , 如有得罪見諒
回復 支持 反對

回復 12# 怪怪

刷馬出群技...小出技書 用個D野換元寶唔得?我有FD 3日 1日中1本35書都放到4000到==
回復 支持 反對

等我自己講下
開SER 打到兩本技書(岩岩開SER 賣左2000)
然後係錢莊到低收高賣之類(D人趕住賣)
咁我就獲利,,獲利可從掛賣再高小小放出去
轉下盤 出下靚裝(賣裝都賣左2-3萬元)
然後真元 之類
再加上運氣派O_O有D DIN 佬勁高價收野 再問下佢要唔要咩 要唔要X
如是者今日就搵到十萬元,,,
P.S我冇上過石 可能1999

以前玩其他SER 都有試過搵幾萬元-_-
據我所知我地SER 有人搵仲多
回復 支持 反對

我信呀 新ser 所有野都新 物價較高 多人收野(係乜野都會收個隻)
舊ser已前都可以咁玩 而家唔得啦
而家轉盤對舊ser來講成為完全完全都賭博
賭博 係人都知 運氣先有賺 正常情況人人都蝕
回復 支持 反對