打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服有冇諗過同台服合併...版主幫反映下官方...

冇可能既事
回復 支持 反對

good idea wor~
我都覺臺服真心好==
不過如果G1肯開番改機既話我諗會好好多

港服全部嘢都問大陸9you爭取返來自己去兩服官網睇下最底個欄

台服完全係獨立營運
港服d更新全部 ...
kennylam25 發表於 27-11-2013 21:31

sosad 跟大陸
點解驚瘟同狗油有lah lung
回復 支持 反對

理想還理想,現實還現實,面對現實把啦
回復 支持 反對

冇可能呀
黑心椒肯合,G1都唔肯(後代理問題
玩家進度保留?(sever問題
代溝(有打lol你就明

你分明就想 港服GM比人炒
回復 支持 反對

回復 28# aten9912

唔洗再改啦篇野-.-試問有幾多個為反而反
岩岩玩完,10點等1個1入都等左幾個字(死亡)
事實根本係冇人,又話乜經下腦諗野,根本為反而反...仲有乜講
合併真係好多野要搞,唔係請你班友做乜??
玩家幫代理做埋修SER,拉客好冇....
依家D後生諗野太簡單??
作為1個玩家根本唔洗諗,靜係玩已經夠,你冇人玩根本代理問題,玩家只係小量
提意下同講出原因已經比人話咁多,反既都係幫代理果邊(9YOU D人??)
唔洗話玩3年啦,玩過1年根本知1年前既人數同依家比係小到喊
3年前4個頻都爆,1年前活動都有機會爆1頻,依家活動想搵個場有人都難
回復 支持 反對

回復 35# 小劍仔

就算有意見都冇q用啦...我地的意見G1同9you肯認真聽先算

當年SD版咁多人講哂SD各優各缺,加下都唔知係9you放水定G1放水先

個ser少人都可以lag成個幾星期的各種大紀錄

我已經愈來愈覺得我地呢班小市民就黎比佢地班人玩死,真係慘,唉
回復 支持 反對

好心d小學雞收下皮~成日話台服好,其實台服出G圖仲慢過G1, 台服除左出d舊SS G圖,派下禮物根本就超差,web蛋同詐騙無分別,想要新機一係洗錢一係死掛.
港服SS機雖不出G圖,但差唔多半年派一次,根本唔會差過台服.
港服除左個ser差同無機研根本好過台服,唔明而家港人點解甘on9,係要話自己d野差~
台服S圖更新情況:
http://sd.wasabii.com.tw/SD_Revision/revision57_01.shtml
S機圖慢左差唔多半年! 好正呀!!!!!
回復 支持 反對

好心d小學雞收下皮~成日話台服好,其實台服出G圖仲慢過G1, 台服除左出d舊SS G圖,派下禮物根本就超差,web蛋同 ...
derek9394 發表於 29-11-2013 00:50

台服除左S圖出得慢外,我諗唔到有咩差過港服SS圖雖然出得慢,但至少有G幣.同埋有研究所
研究所已出既SS機有 V2AB,屠龍聖劍型墮天,X1 骷髏之心,流星自由,正義
SR 只差韓服3部進度(流星突擊自由,F91雙VSBR,OOQ全刃式)
玩港服抽2部SR就破產咁滯,玩台服個個全程雙擴充,出一部SR多數廿幾三十萬甚至更少就搞掂

戰鬥後道具又跟返韓服,雖然唔肯定係咪跟足100%,但我諗都有9成掛
打艦戰,任務後有防爆,特裝升級部件,扭蛋格納庫,戰鬥道具(瞬移,海市晨樓),經驗包等等,,,港服得D爛鬼技能

PS.玩台服既鬼會志在果幾張S圖,我地玩SS,SR不知玩得幾開心
回復 支持 反對

其實好多港人唔用腦諗野,淨識起哄
好似電視台,多幾個人鬧TVB,撐HKTV,TVB乜都差,HKTV乜野垃圾都好.

SDGO見到有人過左台服又係一窩蜂.....講真,如果真係s服合拼,港服玩家分分鐘比人針對,鬼咩,d機新甘多!
回復 支持 反對

回復 37# derek9394

有機差冇乜野,最多等但係冇人玩係1個問題,比你零晨上去玩...你想玩都冇得比你玩
岩岩玩完11點幾已經要等人入...
回復 支持 反對