打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] G1 仲有注意SD既存在!?!

小心人氣愈高,好似HI-NU事件咁

唔係拖就係不停變產品包

加下HI-NU就快到3年啦,終極潛水高達

係呢 ...
aten9912 發表於 8-1-2014 19:30

00R也是其中個例子, 班人日嘈夜嘈

結果嘈出個$600的優惠包

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4376870&highlight=00R%E5%84%AA%E6%83%A0%E5%8C%85

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4363322&extra=&page=1
回復 支持 反對

回復 8# 菠蘿君

我唔信:( 一個月SS一個月SR,12月SS UC今個月仲唔SR~而家SR都LOOP到X1FC啦~本身都以為SR獄天出左$3004抽1可能勁耐先出但佢7/8月出11月就出番~所以還是有機的:shutup:
回復 支持 反對

真心想講 hi-nu金字塔仲係100%防光果時又唔放落自定 到依家改左金字塔都仲未肯放自定 由一直等 到依家出唔出都由佢
回復 支持 反對

真心想講 hi-nu金字塔仲係100%防光果時又唔放落自定 到依家改左金字塔都仲未肯放自定 由一直等 到依家出唔 ...
rube129 發表於 9-1-2014 09:35

係樂古呢到真係唔好講咁多想果部機出,想呢部機出,

唔係又會比gameone睇到又會拿黎呃飯食,真係好現實!
回復 支持 反對

00R也是其中個例子, 班人日嘈夜嘈

結果嘈出個$600的優惠包
蓮の剎那 發表於 9-1-2014 05:53

算吧啦,G1已經當SD無道,還惦佢代理咁多隻game,
都唔知佢真忙定假忙,定係唔夠人手,如果有人知G1部平時點做野,
咁我地咪又唔洗左估又估,又覺得G1衰呢d囉,唉......,
G1正係想要小學雞d錢多過其他人的錢
回復 支持 反對

真心想講 hi-nu金字塔仲係100%防光果時又唔放落自定 到依家改左金字塔都仲未肯放自定 由一直等 到依家出唔 ...
rube129 發表於 9-1-2014 09:35

乜有改到唔係100%咩?...
回復 支持 反對

s果隻新自由呢??半年都未出
回復 支持 反對

仲求s機? 我求部bs快d出玩下好過啦 ;P
回復 支持 反對

回復 16# freedom040542

好似改左 變左80%
回復 支持 反對

簡單d講, 玩家愈想要, 就應該愈避免表示出想要, 等官方以為該機體無昆錢價值....
回復 支持 反對