打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 隊友就快比人偷背應該點?

好心就有d大志,練好技術.
一隊三件好似你甘既蛋散係度指人打仲有得贏?
回復 支持 反對

話說集中討論帖唔係有講過只有某某權限既人開的嗎~~~離題了
回復 支持 反對

我平時有同人單挑練技術,識ma同甩刀.
但係離得隊偷襲都係op機(例:死神ew)=__=,
我玩開後場機(吾想用膠機玩)過去真係送死=__________=.
回復 支持 反對

回復 20# 鳥愛芯

咩料=_=
回復 支持 反對

我平時有同人單挑練技術,識ma同甩刀.
但係離得隊偷襲都係op機(例:死神ew)=__=,
我玩開後場機(吾想用膠機玩) ...
PC45 發表於 16-1-2014 20:54

睇你講d野就知你係果種無乜出息,死企係屋企無乜作為既人
回復 支持 反對

回復 23# PC45

樓主,有d人開口閉口就粗言/把口似隻狗係咁吠嘅,查實你可以唔使理佢,可能係佢成日比人話無乜出息,所以就搵你嚟出氣。

多時我見到有人嚟偷襲,如果我果時又係用緊近距離機體嘅話我都會直頭衝去佢度同佢單挑,之後再歸隊。其實我覺得死神唔係咁難打,死神機關射程唔遠,如果你睇到佢嚟偷襲你大可以係咁射佢,佢隱咗之後你留心d睇你係可以睇到佢嘅,你話你識甩刀,要同死神斬過應該唔難(當然前提你要有d技術啦),基本上死神防衛唔算高,要打爆唔難,但係如果你用隻C機去同佢拼過咁我就冇嘢講啦 =="
回復 支持 反對

假如冇隊友sense到,咪用甩lock技或離隊,等隊面放棄aim你

情況一:佢返隊,大家繼續搏火
情況二:送隊友比佢偷一兩刀...之後佢背脊就w
情況三:互壓...大不了兩邊一齊打少個戰力
回復 支持 反對

回復 24# PC45

原因好簡單....就係隊友死左之後  3打4會型d  嬴左又威d  計分時又會高d
回復 支持 反對

兜圈偷襲佢,正常偷襲者會掛住唔好比人見倒而失去警戒~(高玩例外
習慣處理離隊者,雖然自己都成日離隊-3-
題外話:用慣強襲高移速紙皮,唔係偷襲成功秒人就比人秒
回復 支持 反對

有陣時見到條友想玩偷襲~就沖過去同佢1on1~
隊友心聲:冇死唔怪你離隊~死左就鬧爆你
離隊
回復 支持 反對