打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各位認為港服幾時壽終正寢呢?不仿講下SD歷來發展轉變感想

我近排有D覺得隻手提電話GAME好玩過SD
GUNDAM CONQUEST真係好熱血
加上狗泡菜搞到SEED成pet屎咁
...
freedom040542 發表於 5-2-2014 11:25

我都玩緊呢隻GAME, 我叫"雷之臣"

你ADD我啦   (雖然ADD左都冇乜用)

同埋隻GAME 要俾真錢先玩得勁..我而家有14-16部HR, 1部SR, 但連LV8或LV9既土地都打唔入, 打人更加唔使講....

而家改低左機率, 以前10抽左右點都中一部HR, 而家都難中左.........

熱血嗎-.-   不太覺
回復 支持 反對

對呢隻game都冇咩期望

(我認為人太貪心,人可能已經有好多几好玩,几強力的機,
但是總是想要試新機,要其他更 ...
BIC 發表於 5-2-2014 17:00

請問什麼是排位賽???未聽過
回復 支持 反對

回復  GiantStep

你係咪on9? 而家播緊既有Gundam Build Fighters
   今年仲有GUNDAM THE ORIGIN ,G R ...
miceho97 發表於 5-2-2014 08:33

甘清楚,,又一高達愛好者^.^

單單講卡通啦, 除左UC (獨角) 以外既新卡通感覺上冇乜睇頭, 自然也不會去睇

成日講SD重覆武裝,技能,不停翻炒再翻炒, 煎到隻蛋濃晒........

其實高達(卡通)也是, 到而家出到冇野好出, 就出高達模型(卡通片), 將以前既機拆散再合反埋當係新野

悶阿.......
回復 支持 反對

回復 39# GiantStep

依家變成上千幾啦
回復 支持 反對

s機愈出愈變態
總覺得abc機年代多人d好玩d有味d

睇韓服更新d機愈黎愈有吸金味,普通扭蛋機冇,取而代之既係 ...
聶羅阿瑪特 發表於 5-2-2014 00:51

G改前賴新機體武器性能的人,係廢柴
G改後賴新機體武器性能的人,係弱能撇除網速,lag機,插卡強化前遠中機一般都係比同rank拳機屠殺.唔明既可以睇反王小青個網
Amen
回復 支持 反對

回復  GiantStep

依家變成上千幾啦
DonaldF 發表於 10-2-2014 17:39

例如 HKD$$ 2400-2500 的I GO送自由囉
回復 支持 反對

仲未汁得咩 :O)?
回復 支持 反對

呵呵 冇玩成年啦
我都係個高達迷
sd一出就玩
但日本冇耐就出番個真真正正既高達game(可能睇sd唔順
加上我個陣已經看透世事 就炸炸林飛左過去日本玩
各位有興趣去我個簽名睇下
回復 支持 反對

仲未汁得咩 :O)?
hkkoko 發表於 10-2-2014 21:24

9YOU照住冇有怕,但係怕9YOU管HKF
而加G1算隱定多啦
回復 支持 反對

我都玩緊呢隻GAME, 我叫"雷之臣"

你ADD我啦   (雖然ADD左都冇乜用)

同埋隻GAME 要俾真錢先玩得勁 ...
雷臣 發表於 10-2-2014 14:49

難中我都覺... 本人冇課金... 唯一一次中HR或以上係中隻HR紅渣(聽講+親身驗證好廢)
搵隻R紅渣開barrier好過

不過打唔到lv8 lv9地... 係咪你未練機咋呱?...
未練過既千令血機點打一堆幾千幾千血既lv8地呀...

話說我FD數滿左
我叫 トレスとリアン
回復 支持 反對