打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各位認為港服幾時壽終正寢呢?不仿講下SD歷來發展轉變感想

我好懷念G改前刪機600G果陣
GiantStep 發表於 13-2-2014 16:42

me too... 韓服改成而家刪機既錢係增加左好左
但港服就係減左
回復 支持 反對

睇你咁抽法,應該次次都係8,9成D M幣買哂扭蛋幣包
GiantStep 發表於 12-2-2014 16:57

甘一般都會參加$450的消費活動, 而呢450蚊入面如果有新既A,B機出優惠包可能會買, 新S機出M圖也是

一般點買都好少過100蚊, 剩下的就只能買蛋蛋包, 買完蛋蛋包就順便抽新S(M自定優先) 而如果新S出左限抽活動(唔出限抽就唔會抽幸蛋)

可以抽埋... 這個我認為是最抵玩的方法...那麼$450可以得到3部消費獎既機+新出S機M圖+1,2部新既B機優惠包+新SR(M自定出)/新S(幸蛋限抽400次出)

加埋有6,7部機, 對我來講一個月有6,7部新機就夠晒玩了.....而且都唔算貴

PS: 正晝圈圈中, 今,昨前前後後用左400幾百人仔抽GCQ (GUNDAM CONQUEST) 一部HR都冇, 還是SD平阿  (可惜服務差人流差)
回復 支持 反對

甘一般都會參加$450的消費活動, 而呢450蚊入面如果有新既A,B機出優惠包可能會買, 新S機出M圖也是

...
雷臣 發表於 13-2-2014 18:13

個人認為服務有史以來最差,慢到離哂大普...
回復 支持 反對

me too... 韓服改成而家刪機既錢係增加左好左
但港服就係減左
freedom040542 發表於 13-2-2014 17:23

韓服而加刪機幾多G
回復 支持 反對

回復 67# 31566798

wow 太感謝了
回復 支持 反對

韓服而加刪機幾多G
GiantStep 發表於 13-2-2014 18:22

韓服一向400 但港服600
而家一樣 變相韓服加左港服減左
回復 支持 反對

韓服一向400 但港服600
而家一樣 變相韓服加左港服減左
freedom040542 發表於 14-2-2014 14:17

希望韓服刪機會有多d G幣,而加叫新手儲想要的機真係好難
回復 支持 反對

希望韓服刪機會有多d G幣,而加叫新手儲想要的機真係好難
GiantStep 發表於 14-2-2014 14:41

韓服都有種就執既感覺...
回復 支持 反對