打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新年沖沖沖活動!終於可以領獎!可以領2次相同項目獎!

信件狀態:        已回覆  
負責 GM:        gm07
信件提交時間:         2014-02-12 00:09:31
GM 處理時間:         2014-02-12 00:44:29
GM 回覆內容:       
親愛的玩家您好:

感謝您的來信,有關派獎情況已經向工作人員反映調查,請留意官網日後的消息公告。不便之處,敬請原諒。

感謝閣下的支持和愛護,歡迎再次使用『GO!智傲客服系統』
回復 支持 反對

好啦,新年沖已經完啦,有人證實左跟通告為准。
回復 支持 反對

唔好煩
官方保留本活動的最終決策權!
佢講左14號咪等佢lor
況且活動時間去到11號但14號先派都好正常 G1成日都係咁咖啦
回復 支持 反對

上次上線派獎夠派到錯Q哂,你地又話ok.所以GM話之你地..
回復 支持 反對

其實...我唔明咁多人做咩話要等. 個重點係顯示為未滿足條件, 而唔係活動未開發領獎, 如果顯示為未開發領獎..大概無咩人嘈. 同埋要留意的係究竟有無人領到獎...假設有, 咁對於已經玩了100場, 而無的人好唔公平..亦難免佢地會不斷開po.加上今次又無之前咁開集中版, 所以好多相似的po出現. 簡言之...係版主大人出現為我地出頭的時候@@

利申:我打足咁多日@13場..打多比佢2日...都係[被]顯示為未滿足條件...sad(之前未拎得顯示為活動未開發領獎)
順便問問...有無其他人拎到?
回復 支持 反對

其實...我唔明咁多人做咩話要等. 個重點係顯示為未滿足條件, 而唔係活動未開發領獎, 如果顯示為未開發領獎. ...
pkjoin2005 發表於 13-2-2014 00:16

佢地最驚唔係唔派,係做足左,活動完埋拿唔到果時
佢怕自己之前係咪真係打足咁多場,問人的目的主要都係確認所有的活動做法是錯是對
如果錯左當然會後悔先前打少幾日等等,果個時候好難能夠冷靜面對
一定會問東問西,比著我都有機會咁做,好在睇通左G1做法先會咁平常心面對
未真正體會過G1的做法一定被玩到團團轉
以上講的野有累似經驗,估唔到今次可以搞出個大頭罰
回復 支持 反對

其實我係重玩人士
一個遊戲代理商發怖既公告咁亂
大家唔覺得有問題?
有無玩P_D 延遲幾個字維修都送三粒魔_石
清清楚楚的話一定無人插佢
回復 支持 反對

佢活動冇錯係30號-11號
佢個網頁話去到14號先拎得應該
所以冇乜好驚訝......
除非佢口口聲聲話1號-14號而你又30號打到8號停手咁你先好嘈...
咁急做乜...如果你地有比錢玩既都有新機玩啦-_-
我6個月都冇新機玩都冇你地咁急...
回復 支持 反對

其實我係重玩人士
一個遊戲代理商發怖既公告咁亂
大家唔覺得有問題?
有無玩P_D 延遲幾個字維修都送三粒魔_ ...
albert0807 發表於 13-2-2014 04:19

講得好岩,對一班老手見慣G1做法可能唔多講
但係對新手或者半退SD的人士就好難講啦
回復 支持 反對

其實...我唔明咁多人做咩話要等. 個重點係顯示為未滿足條件, 而唔係活動未開發領獎, 如果顯示為未開發領獎. ...
pkjoin2005 發表於 13-2-2014 00:16

有人拎到一定好大機會又有post出現

版主出現真係轉話聲叫G1 下次出通告打字有咁清楚得咁清楚

唔係又誤導好多人 造成世紀大混亂
回復 支持 反對