打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新年沖沖沖活動!終於可以領獎!可以領2次相同項目獎!

家下佢有無話唔派俾你,點解咁多人咁急姐,仲要開咁多個post討論同一樣嘢,見到都煩 ...
nicktsh 發表於 12-2-2014 16:32

你唔出聲唔代表你係呀加
回復 支持 反對

其實黎黎去去最大問題都係G1,佢自己又唔寫明維護先派
上個月冇今個月咁煩係上個月咁岩姐
要怪就怪G1打的資料唔清析搞到個個好似好無知咁SD信去問
好難怪任何人,就算我係老手唔心急都好明白呢一點
搞到個個嘈黎嘈去
真係估唔到咁少的字眼可以玩死唔少人:
於活動完結後即可於網站上選擇獎勵項目中的一樣道具或者機體作為獎勵!
回復 支持 反對

你唔急屎唔代表人地唔急
講明活動完結即刻攞,有乜理由要14號 ?
依家已經唔係急唔急既問題,係佢冇諾言 ...
EC膠 發表於 12-2-2014 23:44

係急都唔使同樣個話題同樣個人開埋咁多個post講埋同一樣嘢丫嘛
回復 支持 反對

要怪就怪G1打的資 ...
GiantStep 發表於 13-2-2014 00:25

依家咁急攞仲咩,佢的活動一向都係咁寫,上次活動完左又係咁樣唔係即刻有得攞, 你地唔係冇join過?(係唔係因為有得攞兩樣野而緊張~ ~"; 等下星期維護,如唔派,走數實大把人先追佢~~")
回復 支持 反對

你唔急屎唔代表人地唔急
講明活動完結即刻攞,有乜理由要14號 ?
依家已經唔係急唔急既問題,係佢冇諾言 ...
EC膠 發表於 12-2-2014 23:44

咁咪係人地d屎急post度講自己屎急lor
又要開咁多個post講自己屎急做mud啊
咁多個post唔係見唔到啊話
回復 支持 反對

要怪就怪G1打的資 ...
GiantStep 發表於 13-2-2014 00:25

G1一直都係咁咖啦...
因為佢有 官方保留本活動的最終決策權!  
感想某路人提醒已經將打錯GM變翻G1
回復 支持 反對

咁多個post唔係見唔到啊 ...
a90600858 發表於 13-2-2014 11:17

咁你就叫版主做野開個集中POST,個個心急都想第一個POST有人答,仲有玩左咁都唔知GM係無權的,最終決定權係G1,唉
回復 支持 反對

係急都唔使同樣個話題同樣個人開埋咁多個post講埋同一樣嘢丫嘛
nicktsh 發表於 13-2-2014 06:03
咁多個post唔係見唔到啊 ...
a90600858 發表於 13-2-2014 11:17

新黎 ? 以前出事,兩頁紙都係同一樣野,依家人少少你先會咁講
回復 支持 反對

咁你就叫版主做野開個集中POST,個個心急都想第一個POST有人答,仲有玩左咁都唔知GM係無權的,最終決定 ...
光鯨 發表於 13-2-2014 12:31

有咁嘅需要咩?呢個話題談得幾耐,亦都無咩討論空間,如果真係要開,咁係咪次次g1搞活動版主就要開多個集中贴?你以為版主版主真係太得閒冇野做啊
回復 支持 反對

咁你就叫版主做野開個集中POST,個個心急都想第一個POST有人答,仲有玩左咁都唔知GM係無權的,最終決定 ...
光鯨 發表於 13-2-2014 12:31

個個心急就要逼我見到一堆一模一樣post話自己屎急咁自私 仲要叫我幫手問版主開集中Post好似係我問題咁真厲害
仲有我一時打錯左G1同GM你又要唉對你無言
如果你覺得個個屎急就係係咁開post理由我冇野講啦
回復 支持 反對