打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 用sp有罪?

回復 31# derek9394

其實佢地講sp9就好似D女優咁叫
回復 支持 反對

你理d傻仔做乜,d唔正常玩家就是不用sp,正常人就會用.
唔通.你覺追彈屈又不比人地用,你米話番佢追彈9,成班淨識躲躲放.
我覺超炮屈,米話佢地超視9,企n后9射.
其他人,斬都好9,成日比人斬死,再話佢格9.
d唔正常人,就係講d唔正常野.
回復 支持 反對

回復 42# aiza

周街都係9=.=
回復 支持 反對

回復 43# GiantStep

係感嫁啦,一係就一齊9
我我新手年代對住d上級玩,想必佢地一次都難.
米就係d玩家醒目同勁,米要學人地囉,所以我而家都唔係每次比人必都食.
好似gp02a個d出必咁明顯,個公仔一定要拿支炮出黎,一見都知佢想點,米佢放必,自己又放必.(當然自己個必先可以)
其實你認真玩game玩耐左,就會睇得出有d機要出必,其實好明顯.
如果唔係我lag得勁,頂必我都好有信心.
回復 支持 反對

回復 44# aiza

唔知點解\港服甩唔大,會delay 1-2秒,係咪網速問題?
回復 支持 反對

回復 42# aiza

日日係到SP9 SP9 SP9
真係聽到厭煩
回復 支持 反對

回復 45# GiantStep

我不只1-2,好多時不比我出,重會禁我必(sp full左 必個位重係紅色,冇得出)就算出左時中左人,個server又食左個必,當我冇出場. 搞到我一場都唔知必唔必到人一次.
    我覺個server問題關係最大,當然自己都有問題.
回復 支持 反對

回復 46# wella2004

所以唔理算,時運高當睇唔到.
回復 支持 反對

回復 48# aiza

反而佢地講左好似=冇講,浪費哂樽嚴
回復 支持 反對

SP9咪還返佢一句食X狗囉
回復 支持 反對