打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] SD大將戰等於一場戰爭

回復 40# dragoonkwok

新手亂入,場面混亂
回復 支持 反對

家吓d新手入場亂玩就算啦, 仲要拒絕改進, 由此可見香港末來會出現青黃不接的情況, 好彩阿伯龍都幾十歲啦,  ...
dragoonkwok 發表於 30-3-2014 23:10

人地成班人個腦都係手機,放鬆d la
回復 支持 反對

回復 3# AdolfHitler032

你講的又錯唔哂 ,遊戲到可以拿好多成就感
回復 支持 反對

回復  AdolfHitler032

你講的又錯唔哂 ,遊戲到可以拿好多成就感
wella2004 發表於 3-4-2014 18:57

但這些成就感...對現實零幫助
小朋友 真正的成就感係幫助到人

例如我地經常睇既動漫 人地由編劇 畫 製作
大家睇完可能有啲思考或者學到啲嘢~

但Online Game開心既只有自己同朋友
回復 支持 反對

回復 44# 工口仔

你認為我唔知咩, 去到個ser, 個個成錄木咁唔出聲

一出聲就好隊友, 好隊友, 都唔明點解班人打機可以打到咁

連果小小思考都冇, 跟本就打ai自HI feel

大家一句兩句未講就話香港玩家冇得救之類, 呢d人多得是, 一d理性都冇
回復 支持 反對

回復  工口仔

你認為我唔知咩, 去到個ser, 個個成錄木咁唔出聲

一出聲就好隊友, 好隊友, 都唔明點解 ...
wella2004 發表於 4-4-2014 10:26

全部人識打字未都係個問題啦
回復 支持 反對

回復 46# leunghoi80

希望下次活動唔好又出大將
回復 支持 反對

基本上好多時都要carry半隊, 打左成個禮拜大將已經盲目晒.

前日有場5v5 285vs283, 我自己都拎成2百幾分.  ...
yuzukiN' 發表於 26-3-2014 22:47

唔知你係自HI定點
    大將要贏既最佳方法就係將對方既機磨到就死然後留比大將執五倍分

好多時識玩既人低分唔係廢,而係因為佢識玩,佢殺得五分,大將殺有廿五分

大將戰唔同常規,唔係拎得高分果個係勁

要認叻呢,係要睇清楚遊戲既規則既
回復 支持 反對

回復 48# 紅系乂楓葉

所以最黑暗的情況就係識玩,但低分及輸出唔低過30%的同時又比人踢...
回復 支持 反對

回復  紅系乂楓葉

所以最黑暗的情況就係識玩,但低分及輸出唔低過30%的同時又比人踢... ...
GiantStep 發表於 6-4-2014 22:09

大將要踢既果類應該係殺10但得50分
回復 支持 反對