樓主: CatherineKin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家認為今次g改點??小弟認為認真麻麻地

感覺好似回到OC果陣..拳機加機動可以最快..刀廣搶痛...只要埋到身就可以秒人...唔似就部件味衝就脆..因為D防高反曬...突襲/強襲合2為1...整體來講:4槽其實有D雞肋
回復 支持 反對

可能因為我玩刀戰 部件唔可以專1整一個類型
例如玩刀範圍 就專加刀範圍 玩ss就加某部件 可以快d距离長d 至於咩部件 刀戰玩家都知架喇
但現家係各項都有d 就.....
可能你唔明我講更咩xd
回復 支持 反對

有無有唔好~
由%變成實數, 令到增強明顯左, 唔似得之前咁加左同無加相差不大~
部件選擇少左, 唔洗好似以前搞到咁複雜, 唔知揀邊樣好~
淨係加能力, 無減能力, 變返最初GE六點圖咁樣, 平衡性相對較差~
攻擊型, 防禦型, 機動型當中有好多部件功能相同, 只係數字有少少差別, 令到三種類型分別唔大, 突顯唔出三種型態GE效能分別~
回復 支持 反對

如果係此舉動先有呢個部件更新
我諗最大理由係韓服玩家的意見,其次意見接受
最擔心就係會唔會返去到OC時代極端攻防的厭倦情況
d部件會唔會分類分得簡單過頭無左個性配置
優:部件分類簡單左 缺:機體平衡開始慢慢變差
近排比d bb彈放血,有d大機都已經唔算易玩,一上戰場比人放血秒
回復 支持 反對

第一:部件單調 種要隻隻都差唔多...
第二:實用部件唔多 且作用性不太大(小弟認為)
第三:玩家自由發輝部件的 ...
CatherineKin 發表於 29-3-2014 00:23

除開了翻譯等問題, 今次大更新後, 沒有了 "極限化部件", 大部份機體都回歸到原點, 返回玩家技術原點, 新手唔會吓吓比人秒

其實大部份部件都一樣, 都唔知點解仲要分咩攻擊/防守/機動/平衡

仲有個任務部件沒有任務副官根本裝唔到, 泡菜腦子多了舊魚

回復 支持 反對

除開了翻譯等問題, 今次大更新後, 沒有了 "極限化部件", 大部份機體都回歸到原點, 返回玩家技術原點, 新 ...
dragoonkwok 發表於 30-3-2014 03:13

每次大更新都見你lee段廢up
回復 支持 反對

今次更新我覺得成個SD,更加LAG
玩到好柒火滾
希望官方盡快解決問題,一係盡快執粒

有好多人根本未玩過順暢嘅SD
而加玩港服真係玩到爆血管
一係當訓練自己EQ
回復 支持 反對

每次大更新都見你lee段廢up
derek9394 發表於 30-3-2014 17:41

有咩? 點解我自己都唔知? 搵返出來咩我睇啦, 有圖有真相
回復 支持 反對

回復 6# 〝小趙﹏*

好同意玩高達冇左高速呢種快感差好遠
回復 支持 反對

有咩? 點解我自己都唔知? 搵返出來咩我睇啦, 有圖有真相
dragoonkwok 發表於 30-3-2014 18:50

你話無就無啦.我睇死你轉頭比人秒又話唔平衡
回復 支持 反對