樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [diu你] [fk you] 講下G1有幾賤啦

打飛機好過啦=成日打飛機? 你有無讀過書? 真係睇唔出囉。咩係上文下理都唔知,依家d廢青真可悲。
...
三分鐘硬度 發表於 2-1-2015 17:02

你打飛機習慣我唔想知 你唔好爆出黎 7少陣當幫忙好唔好

咁我又真係未填過香港稅表喎 咁人地係外國嘛 就算香港天翻地覆都真係影響唔到我 我都係憑良心講下野 由得你班賣港賊賣左香港比人又點話?
但我屋企人朋友佢地個個交過稅 而家班警犬係咪應該服侍佢地?
我就真係未打過999喎 係打都唔係打999
我有得揀 你有得揀咩?

所以你就一口咬定我未出黎做野?
係外國讀書大把機會做野 最低工資又多過香港多多聲 何樂而不為?

我冇人認同?
好啦 你咁認為既話我都冇乜辦法
爬文啦小兄
回復 支持 反對

去外國讀書證明好多野
回復 支持 反對

借d耳本身唔係standard書面語 冇乜規範 正如尐同忌
唔少心係我打錯
含畜呢個寫法本來比較少人接受  ...
freedom040542 發表於 2-1-2015 10:04
d意即借意,不能用耳

較少人接受又如何?是正字就可以.
你無人撐又無道理又要係到嘈添.

正常遊戲程序得到0G未曾發生過,用遊戲bug”獲取額外利益才是違規
請參考搶劫/不誠實使用信用卡在法律上的定義

之前我說過新acc掛刷拿獎做成的不公為甚麼不回應?
錢的玩家是玩家,不付錢的玩家是玩家;新舊玩家也是玩家,厚此薄彼就是不對
廠方不應在免費活動傾斜某一方
非材料機,1部和多於1部在大部份情況都是多餘,這是常識,亦是普遍玩家看法,你要反駁就拿理由證據.你把你自己重覆的S機拍照解釋,而不是硬把自己都不認同的事YY!就算你有support,你只代表少數人!

新兵活動比老兵回歸活動多得多,
畢竟你總想做權貴要比其他人優越<無人話唔比新人拿舊S/SS/sr,但起碼也要付出;根據你既謬論,拿多一部應比只有一部好,但你甘講即係默認拿重覆S/特別機無用啦. check下個腦先講野la DLLM

bd md 刷任唔係惡意操控遊戲勝負同埋利用外掛咩?<我從來無認同過BD/MD;刷任係雙方問題,開發團隊set得出奇困難才有人卡,玩家用掛都係唔啱;艦戰果班都好多md/bd,即係你都覺抵ban la

大把防爆ocd咪又係買勁多點果dß-大把人無用少少點大把G;買點多GFairDeal;而且,好多無用點老手一樣有着數.

完全唔覺G1有幾,G1有顧及G/M玩家,除左無新GS,木瓜機強2,無乜野好講.

要得客觀有pt

拿似是疑非的歪理當道理和人辯論為無恥, 拿自己也不認同,扭曲不了的常識拿來當理據和人辯論為無知,拿理據插到自己為硬狗!

回復 支持 反對

9you晨早講過惡意用bug會有事,任何1隻online game一般都會對惡意用bug玩家作出處分

7小陣當幫忙 你收左 ...
工口仔 發表於 2-1-2015 09:58

有法不執不代表可以有法不依

執法人員來遲不代表你可以肆意妄

刷百萬G幣乃客觀事實;鍾意打艦戰係你主觀感想

有企圖用遊戲bug獲取額外利益已經係違規

都係果句:如果一鋪扣你100G,睇你班Smart Axx會唔會繼續打?

回復 支持 反對

咁我又真係未填過香港稅表喎 咁人地 ...
freedom040542 發表於 2-1-2015 19:03
[size=13.63636302948px]打飛機[size=13.63636302948px]都怕[size=13.63636302948px]打到猝死,我怕你一有拖拍你老豆老母要幫你買板,[size=13.63636302948px]好心你做下GYM!

你家人係屋企揾食,[size=13.63636302948px]香港天翻地覆都真係影響唔到[size=13.63636302948px]你,
睇你個衰樣都係從事低知識行業,梗係係外國拿最低工資著數!估唔到你都蠢唔晒!

叻仔!
回復 支持 反對

咁我又真係未填過香港稅表喎 咁人地 ...
freedom040542 發表於 2-1-2015 19:03

算啦,雖然伯母好正,但我都係幫襯番佢個仔啦。

言歸正傳,你憑咩鬧香港警察係警犬先? 你父母你朋友交過稅,咁你呢? 你父母你朋友等於你? 定幫你交埋?你毛都無俾過一條出黎啦。

邊個話你無做野? 無話你無做野,但係你明唔明白咩係出左身先? 又唔明?你 話自己做兼職搵到夠養自己咁,問心丫,真係無用父母錢? 我就唔撚信啊,你以為個個都係李澤x咁掂? 唔係想講你係丫麻?夠唔夠膽講衣食住行學費自己全包先?

係外國千樣好,係又或者唔係啦,但你當人無去過外國定點? 留學生做得d咩最低工資工又搵好多錢啊? 賣後庭? 咪笑死人啦,你個最低工資係賬面上兌換番港幣比香港高炸,你以為真係好好享受? 拿最低工資就係過最低工資生活啦,度度都一樣,咪係度打飛機啦好嗎?

工作機會比香港多? 講真,夠唔夠膽講你依定係邊個國家/城市, 2個失業率一拼埋就知啦, 係香港肯做一樣養得掂自己架,唔撚係外國先有呢d機會。 醒啦,咪再發夢啦食屎仔。

外國樣樣好, 鬼唔望你出街俾人打俾人雞姦,hi 你後庭你繼續留係外國含洋腸、奶洋撻、食洋屎同拿你既世界級工資啦, 垃圾仔。

留學生丫麻,下次回文全用英文丫柒頭
回復 支持 反對

有法不執不代表可以有法不依執法人員來遲不代表你可以肆意妄為
刷百萬G幣乃客觀事實;鍾意打艦戰係你主觀感 ...
derek9394 發表於 2-1-2015 20:28

又講得幾有道理喎

但個Bug始終係源頭係官方 就正如舊時某啲場可以玩穿場砲任務入卡位 唔通又個個封帳號?
處分方面會唔會太過絕情? 定係官方根本唔識扣返人地Bug出黎既G幣?
你睇下佢成就(乜乜50次戰敗個啲) 之前出錯就立即重置搞到我之前打返黎既成就章冇曬 追左佢三個月理都唔理你
學分送多左一分比人又要懶公平...唔嗌玩家唔緊要 咁咪扣返個一分囉 之後又重置 重置到人地0學分 然後又唔係官網出Post
係樂古偷偷雞收集玩家資料仲要搞成幾個月...你估樂古係世界級討論區全世界人都會睇?

好喇咁樣樣嘢總結咪就係啲IT人廢到_ _
重覆犯同樣既錯誤 乜都唔識只係識重置 有啲活動仲要重置完冇膠左回事
回復 支持 反對

又講得幾有道理喎

但個Bug始終係源頭係官方 就正如舊時某啲場可以玩穿場砲任務入卡位 唔通又個個封帳號? ...
工口仔 發表於 3-1-2015 11:00

情況嚴重封acc,情況輕微懶得追究,這是量刑基本原則.
[size=13.63636302948px]扣返人地Bug出黎既G幣??<===相信很多人刷完G跑去商城瘋狂購物和自定扭蛋,有q用?

資料回朔當然收回成就章,[size=13.63636302948px]成就章又没實際用途,[size=13.63636302948px]再打就好.

[size=13.63636302948px]Bug始終係源頭係官方,但明知有bug去揾着數係玩家不對,同解款車事件一樣

[size=13.63636302948px]學分問題的確不好
回復 支持 反對

D字多到 廢時睇= =
回復 支持 反對

雖然年末活動有好亦有唔好......

但coin自定免費抽了部SR機, 都喺要多謝吓G1啦

回復 支持 反對