打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [台巨]飄雪似幻團員砍丁公然同外掛打段

chuchu1202 發表於 23-8-2016 11:21
另外,當有人誤會貴團係外掛,你地吾係積極 澄清,只係識開大頻話其他團外掛,又叫人吾好開大頻話飄雪團, ...

and :今次事件係砍丁比版主話外掛,如果係清白,請拍下30段過關片段,組員要一樣及分數要不相伯仲先,以圖片做證據太沒有公信力,謝謝

第一,清者自清,其實無必要同任何人交代,而且你話以圖片做證據太無公信力,樓主既做法都可以咁樣講。
第二,開大頻話其他團有外掛同依件事,明顯係兩件事,最後該團都將外掛踢出團。
第三,大頻點用,係玩家自己既事,若果大頻係有使用條例違反了,請向gm投訴謝謝。

另外,請各玩家不要將是否外掛一事放大。若要逐一放大事件,我深信各團都會被抓到一些外掛,更何況該團員係沒有使用。
如果真係咁憎巨商有外掛,請向GM反映/代理該遊戲,謝謝。

而飄雪團的各位,請不要再向此貼回覆,慳番淡氣

(如有任何疑問,請直接找本團高層聯絡,亦請樓主/版主關貼,以免有所誤會)
回復 支持 反對

問題你點解當貴團都房見到外掛,做咩吾係通知該團高層叫他處理?  以是立即拍片開大頻話帝團外掛,貴團既都房處事十分有問題。  
回復 支持 反對

點解你地咁多仇口,就係你地既問題啦^_^,重新post呢個圖既人又吾係帝團,你地又無證據係帝團抽水, 就將呢件事以為係帝團post出黎既,點解你地可以做事可以甘差既?
回復 支持 反對

小南,你都識講收左外掛係人都吾想,但貴團都房便小題大做,完全講到帝團係有意收外掛,你地飄雪高層處事手法甘有矛盾既?.?

評分

參與人數 1樂點 -80 收起 理由
foolruner -80 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

小南. 發表於 23-8-2016 12:47
請問 你係米講緊廢話?
如果你係講緊廢話,我地吾會打算回你
如果你係講道理既.

「請問帝團有冇人話我團係外掛團 派錢係用外掛錢?
定係我團真系甘好恰? 甘覺得我團係恰既,快D食住上^^」
有冇帝團團員講過呢d嘢我就唔知啦, 你有見過我嘅團員咁講過呢句嘢? 有嘅記得同我講我會好好處理

btw只係好奇一問(真係純粹好奇一問 ), 你地團嘅砍丁當時係打到第30段先發現佢係組左個外掛? 定係中途驚得制唔識退場頂硬上? 同埋你upload嗰張圖真係濛到睇唔到, 冇人知入面講緊d咩
回復 支持 反對

小南. 發表於 23-8-2016 12:47
請問 你係米講緊廢話?
如果你係講緊廢話,我地吾會打算回你
如果你係講道理既.

以為有人帶30段拎稱號笑了, 見到帶的人係係外掛仔可以立即走, 就算係有戰力既外掛仔你都可以中途走, 同埋慳啲啦有人帶你打, 外掛仔幾時開始做善事?

係咪都打完而家又搵D 咁藉口, 大話唔怕講, 最緊要近榜呀朋友

大把團係外掛, 人小小咪認左佢囉~

懶貓唔認咪算囉, 外掛團比人講又玻璃心   

反正你地都開哂分身黎用外掛大家都吹你唔脹~ 再講有乜意思

那~ 幫你做埋多數多掛仔的總結~

清者自清

係囉 最衰都係巨商 外掛打太快 我禁唔切走場  發表於 24-8-2016 10:24
組隊拿稱號只需21段  發表於 24-8-2016 09:15
唔知點解好似講中左重點咩依家組隊打30段唔可以走場既咩?  發表於 24-8-2016 00:59
回復 支持 1 反對 0

機會黎喇飛云
回復 支持 反對

係咪外掛天知地知你知我唔知

但係老老實實 如果個ac係你 你對住自己講咩都得

你張相只係果幾句野 影埋時間出黎? 對返睇下?
回復 支持 反對

+plzza+
係囉 最衰都係巨商 外掛打太快 我禁唔切走場   
係羅 就算係隊長,外掛幫打按下一段只可以接受唔可以取消,真係最衰巨商
回復 支持 反對

巨商令到雪團比人話係外掛團
要求韓國官方同埋普雷威出公開信道歉  
回復 支持 反對