打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 玩具城pq全攻略,太多圖所以圖區

Originally posted by 遊俠翔 at 2006-3-8 17:15:

EXIT的房
有2個可能
有人咁左left party
or leader 死左出左去

我諗係leader自已放棄....話哂10分鐘...點打贏(其實有機會)
ps:第8關好難估...有咩放法~_~(企箱位個關)
我雖然唔係leader,...但都想幫下手,....唔想下下要leader叫去邊....自已起碼都可以識做少少
回復 支持 反對

Originally posted by 少爺仔 at 2006-3-8 19:46:

我諗係leader自已放棄....話哂10分鐘...點打贏(其實有機會)
ps:第8關好難估...有咩放法~_~(企箱位個關)
我雖然唔係leader,...但都想幫下手,....唔想下下要leader叫去邊....自已起碼都可以識做少少

3分鐘打得死隻野
回復 支持 反對

我想問第5,6關放10meso黎做咩?=.=
回復 支持 反對

我都好想玩不過有排la~

要過左過exam仲要升多3lvT.T
回復 支持 反對

Originally posted by 遊俠翔 at 2006-3-8 22:04:

3分鐘打得死隻野

唔係丫.....我講第8關

引用自樂古既:http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2290503
到底第8關玩乜~_~
跳板??

Originally posted by @天卍地@ at 2006-3-8 22:19:

我諗用處係叫其他人知道依度有人進行中...可以唔洗入去....費時哂時間....加上可以避免人失蹤掛
回復 支持 反對

Originally posted by @天卍地@ at 2006-3-8 22:19:

基本上唔洗

我地日版嗌 number =__=|| (按 "m" 會看到編號)

第5關, 最下ge係 5, 一直數上去
第6關, 下面ge係 6, 上面最近ge係5, 一直數到最頂 1

我地日版入去個陣, 就隊頻嗌number
回復 支持 反對

Originally posted by winglok115 at 2006-3-8 23:46:

基本上唔洗

我地日版嗌 number =__=|| (按 "m" 會看到編號)

第6關, 下面ge係 6, 上面最近ge係5, 一直數到最頂 1

咁先進?高科技喎@@
回復 支持 反對

多謝你的攻略
回復 支持 反對

Originally posted by winglok115 at 2006-3-8 23:46:

基本上唔洗

14號到而家
唔算推post =3=
所以我想講
第6 stage 係係d數字到直上
回復 支持 反對

基本上唔洗

近排仲發現左點解放錢....因為...要霸地盤=口=..
有錢係房門口即是叫你咪鬼入黎....佢一個人打哂
有次唔小心入左,我之後就比個個人鬧到飛起,話我入黎搶怪,搶exp∼_∼(不嬲玩慣我放錢,人地入黎,一起打)
回復 支持 反對