暗術討論區

長城開了 暗手再見了

轉至:BIG眾論壇的一個發帖:

長城開了 暗手再見了

有人話 法c難升 我唔知 70lv之前既法c有幾難升

不過開左長城 內功真加一擊之後 我諗法c難升極有限

60lv 全心 可以 3下燒死 金刀

73lv 暗 要2400攻以上先可以 3下ko佢

唔係眼紅 因為我而家都買左洗水去轉法c

我冰3得10層 水2得8 金3得8 所有被動都係20 但係我諗都無諗就去轉

原因有2個

1. 原來法c一擊 係計心 我諗我 500幾心加護手暗 正常 250一擊 唔係問題
2. 暗手 打長城 77lv怪 我2650攻 加40%外功 都要3.5下先死 我真係唔知點升上去

係呢度我唔係話暗手唔勁 我今日自己得閒去升過 係咁miss真係好爽

不過大家記住 暗手miss唔係因為我係暗手 係因為白馬 (我唔知敏加唔加miss % 不過我只知我miss係因為白馬 唔係因為我加左敏)

講真 2月開始玩到而家 一路都係玩暗手 你問我對暗手有咩感覺? 我會話 比劍/弓/槍好

不過真心話 我唔知點玩落去

真係唔知 你要我去做件+9 6 暗/ 長爆外攻同高增 先可以岩岩好打到77lv怪  我不如轉法c

我末試過法c要幾多下 (d人根本唔會講出來 收收埋埋)

不過 最法c唔好玩 末最多唔玩個暗手a賣豬仔個ac 玩刀 反正都有個73lv刀手係度升緊

setting既野 唔係雲起既責任 只可以講句 墨香 真係一個"可愛"既game
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-6-15 04:37 發表

長城開了 暗手再見了

73lv 暗 要 ...

墨香真係一個好可恨既game 唔買錢買唔到
回復 支持 反對

全暗職有咩好呀??

同埋呢
人地話咩金3 火3 咩黎架?能否講解
同埋
全暗職學晒5招之後
學埋金鐘
仲有咩學??
回復 支持 反對

暗PK的時候
誰能提供一些方法較好喔??
我不懂PK@@...
回復 支持 反對

我想問33lv暗有960攻左右攻370左右防,
算勁定廢??
回復 支持 反對

我想問咁特技要+咩先呀- -?
有冇人可教下我呀...
回復 支持 反對

我想問,我39暗,有7月真技
千5血,9百幾mp
我現應該去邊到up
回復 支持 反對

回復 #40 yeah_yeah34 的帖子

咁多人講既野你最有用= =
回復 支持 反對

咁5敏1體
咁樣升得唔得??
回復 支持 反對

暗手...其實大多人都已經全敏

有時在墨湘裡走著
有人來跟你比武

倒數到零
一個照面直接被秒

最後才知道對方轉生的

無語...

5敏1體
不是不行

但是在墨湘裡面
大概只有兩個出路
1. 不是你死就是我亡 鬥攻擊
2. 拚著命不要 你一下打我不死 我硬抗下去 跟你耗 鬥血防

感覺就是反樸歸真的境界
墨香 刀手時代 出現了法師與之相抗
攻擊不行, 便在防禦上下工夫

而5敏1體, 未到後期未知如何

原因只加1點的屬性是晚成的

也就是說, 你25lv時5敏1體跟人家25lv全敏
很大機會輸

差了那些血, 恐怕未抗得住已經倒了

到後期, 跟本人人追求高攻, 殺怪為先
攻擊不夠, 就會好像很久以前這個

長城開了 暗手再見了

73lv 暗 要2400攻以上先可 ...
明智傑 發表於 15-6-2007 12:37

跟本是高攻的天下

所以, 建議, 不要
回復 支持 反對