法師討論區

我只識講句= =v
唔好加太多心
= =v
回復 支持 反對

原帖由 hinhin2006 於 2006-12-20 16:56 發表
我只識講句= =v
唔好加太多心
= =v

唔好加太多心=.=""
加多句~唔好加太多體= =v~1lv加1心1體~剩低個d唔好加=0=~係唔係咁=.=
回復 支持 反對

原帖由 bennylui 於 2006-12-20 16:44 發表

= =""我搵你挑機
==================================================================================
全心=升lv型∼全體比武和頂王型~最多人用4心2體∼遲d會好廢= =””全體才是王道 ...

全體法c   勁難升....最岩有耐性個d人升

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
↖幻滅♂ray + 1 聖誕快樂^^

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問呢
點解係100心
唔係90  唔係110心既?
回復 支持 反對

原帖由 hong1991 於 2006-12-25 17:57 發表
我想問呢
點解係100心
唔係90  唔係110心既?

也許是整數靠易看吧- -"

說說我法師的經歷吧
首先我曾練過2隻法師 現在重練1隻法師中

先說我首隻法師 王道的  終年25級

記憶↓:
那時候..我有個朋友(法師)叫我玩法師..我就玩了..但是甚麼都不懂= ="連自己是金法/火法/水法都不清楚..後來我選擇了火法..如常的升級..但是所謂的如常..是朋友帶練= =我朋友(另一個)是刀..帶我到龍門打礦夫..到了25級..我發現我是絕頂的廢物..隱約記得我是火3 5層=="

↑無聊的

↓第2隻法師..也是我印象最深刻的一隻人物

墨魂的 終年29級

我的第2隻法師也不算是法師吧..算是醫法(??)..初頭我是醫師的..我的目標是想更多人玩醫師..因此創出此人物..我是全心法..因為我要幫人補血..也很辛苦的..
我轉墨魂的原因是因為我有個朋友在墨魂..他有好裝..所以就轉了..升級當然全是他帶我升級吧..升到25級時..我都彼受人歡迎..因為我太清7層..很多時都不用買hp水(他們這樣說..當我機器嗎\  /")
後來我27級..入了一個幫..幫主都是法師+醫師!想不到竟然有人和我差不多..他激發起我練法師..一路教導我..一路帶我練..我感到很感動..後來我29級時..火3 8層..吐納8層..火1 5層.. 金中5層.. 在此我很感激他..謝謝你!也很感激帶我升到朋友..
不過..人生不可能十常八九..29級時..我被偷ac了..我感到萬分悲痛..我這一個法師..就此毀滅了..

第3隻就不說了..因為未練好..

我覺得法師是一個很好的職業..各位未成功的法師們..加油!

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
↖幻滅♂ray + 10 詳細解答

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 大家忘記了我 於 2006-12-26 13:54 發表

也許是整數靠易看吧- -"

說說我法師的經歷吧
首先我曾練過2隻法師 現在重練1隻法師中

先說我首隻法師 王道的  終年25級

記憶↓:
那時候..我有個朋友(法師)叫我玩法師..我就玩了..但是甚麼都不 ...

如果係用整數睇既話,,,
點解係100  唔係50呢...?
明唔明我問乜野=口="
回復 支持 反對

原帖由 hong1991 於 2006-12-27 11:26 發表

如果係用整數睇既話,,,
點解係100  唔係50呢...?
明唔明我問乜野=口="

- -"不太明解..整數可以是10,50,100,200.......但也許他們覺得加到100就足夠..90,80也許太少..140也許太多
回復 支持 反對

原帖由 大家忘記了我 於 2006-12-27 11:37 發表

- -"不太明解..整數可以是10,50,100,200.......但也許他們覺得戊\太少..140也許太多

或者我咁問啦...
加心有咩用途...?
係想要攻擊..定係MP/護?
回復 支持 反對

原帖由 hong1991 於 2006-12-28 12:45 發表

或者我咁問啦...
加心有咩用途...?
係想要攻擊..定係MP/護?

只是你認為..在外功方面可能只是mp/護..但在法師上看..我想兩樣都想要
回復 支持 反對

我想知法師應該學咩技好...我學左全火,水3,金3,吐納,金鐘...then有冇問題..
同埋我想知技等幾多先定or暈到王呢???

我而家本身加4體2心,但到左8lv同10lv...覺得心唔多夠...所以各全點心....
而且我發覺都ok難打下......最慘係入武場練技都衰左n次........

法c技點個欄我都唔知點加好

我希望有人可以再分享下詳細加點...技點,壓等地方及壓等lv比我呢個小小法c....
回復 支持 反對