收起左側

[綜合討論] 刀賊完美練法+配點(未玩過or想玩必看)

原帖由 o0OYiuO0o 於 31-8-2007 11:44 發表

係丫 =_="...
佢淨係要35str裝佢之ma, 把野衝得好有100攻
咁你咪35/25/4/luk 咁加 =_="...
仲唔係勁過高幸賊 @.@"..
攻速又快, 攻擊力又高

(繼續發夢) 如果有人俾240k nx我reset就好na =)))))

多謝代打
回復 支持 反對

呀...如果有埋升lvl地點就仲好o.O

在苦惱去邊度升lvl好....

(應該話去邊度升都係咁哂$$)
回復 支持 反對

原帖由 o0OYiuO0o 於 30-8-2007 02:29 發表

......... 除左話佢有錢買nx重置能力之外
佢仲有無比ge意志力去慢慢升lvl = ="....
天阿.. lvl70前佢加得果25luk去打怪麼 = ="?

食exchange quest 到35,再做leader玩pq到51,再glitch 到70<-這條路線唔多洗打怪-_-
回復 支持 反對

回復 #32 少爺仔 的帖子

打有經驗物的怪應該是必賺的-__-"
回復 支持 反對

我想問下一轉標賊二轉刀賊咁一轉既時候一直用商店買到既標 同埋可唔可以加1-100lv既練法呀 好啦
回復 支持 反對

好西利呀你
我又要用= =
回復 支持 反對

其實力刀賊既攻速同配點冇關係....
仲有武器既攻速同幸刀所用既刀係一樣快(除左早期有兩把係快d之外)
所以攻速理論上係同幸刀係冇分別...
唔知點解樓主會話係咁多種類型既配點方式之中係最快攻速
至於係唔係心理作用...覺得力刀賊既攻速快d...
呢個係個好主觀既問題...
回復 支持 反對

原帖由 秋沙雨 於 8-9-2007 01:31 發表
仲有武器既攻速同幸刀所用既刀係一樣快(除左早期有兩把係快d之外)
至於係唔係 ...

maybe 你岩,我都唔多知依方面既野(我是路人甲)

但我記得在別處看見有人copy左類似武器攻速檔既東西出黎  (那人說是fron maplestory 既原檔入面抽出黎,不是作)

我記得睇過一次,佢指出雖然同係寫住一樣的速度既武器,但在setting 上係唔同既,力刀把武係快多一( 佢好似係用5級定唔知4級黎評)

可能後來依個人比人狂插,anyway,我唔知/ _ \

(只是提出意見而已)

原帖由 我係new手 於 1-9-2007 15:20 發表
打有經驗物的怪應該是必賺的-__-"

感謝你提出意見= ="  

咳咳......

回復 支持 反對

原帖由 秋沙雨 於 8-9-2007 01:31 發表
至於係唔係 ...

扇子                65                                35                -                -                -                -                                HP+100(95∼105)
                攻撃力+78(73∼83)
                更快
佢地好似講緊呢把...
單睇能力要求,質素,攻速...呢把真係好野黎...
如果衝得到1把100攻既話 1直用到4轉以後都無乜問題..
唔洗再換武器

如果有得揀既話 我都想重點轉用呢把..

回復 支持 反對

個把扇係力刀賊攻速最快既一把...
不過加埋快刀...攻速都唔會再加快..

另外我覺得奇怪既係配點同攻速係冇關係...
點解樓主講到有關連...
攻速應該只係受到武器本身既速度再加快刀等技能既影響
同配點無關連...
我個問題一路都係講呢樣野~o~

回復 支持 反對