收起左側

[綜合討論] [原創] 鏢賊2轉練法+配點

原帖由 hkopenc483242 於 17-12-2007 16:24 發表

靠 人家考完拉 你番工還上來幹嘛囧

沒粗口了\口/ 人家在公司悶了就上來拉 你考完還不再溫習上來幹嘛囧

To:小囍
OMG 樣子也是一個評分準則xD"
果然是一個好評判 呵呵呵呵*oo

內容不雅/有粗口  (操得好* - *b)
懂得欣賞 呵呵呵呵*oo

回復 支持 反對

原帖由 akirawoo 於 17-12-2007 16:36 發表

沒粗口了\口/ 人家在公司悶了就上來拉 你考完還不再溫習上來幹嘛囧

To:小囍
OMG 樣子也是一個評分準則xD"
果然是一個好評判 呵呵呵呵*oo

內容不雅/有粗口  (操得好* - *b)
懂得欣賞 呵呵呵呵*oo

看你!打原創文章都升到十二級會員\口/"
雖然我不是玩標賊. . .
遲d打篇“如何把初心者升到100等”@v@+

回復 支持 反對

原帖由 =羊= 於 17-12-2007 18:48 發表

容易..吸經吸經再吸經......不過上次見到1個10x既自己去打維京,,普攻幾千= =
回復 支持 反對

原帖由 愛乂止境 於 17-12-2007 18:54 發表

容易..吸經吸經再吸經......不過上次見到1個10x既自己去打維京,,普攻幾千= =

回復 支持 反對

他有粗話耶
我可以扣回xd
回復 支持 反對

原帖由 遊俠翔 於 17-12-2007 19:29 發表

他有粗話耶
我可以扣回xd

大膽 竟然扣會殘心分 他老人家是老殘你還要蝦他
受死吧\口/
回復 支持 反對

原帖由 hkopenc483242 於 18-12-2007 00:31 發表

大膽 竟然扣會殘心分 他老人家是老殘你還要蝦他
受死吧\口/

XD"
我是老而不殘\口/
你才是人殘呢\口/

(話說回來•••操•••我才2x歲怎麼是老人家勒)

打啦-v-"
初心者100級 囧
我暈了•••

遲點打算練個刀賊
始終迴旋斬也太帥了xD"

回復 支持 反對

你又講鏢賊...
我都係近排先50lv~

感覺上隠身10點都夠用...無錯點滿當然好, 時間長左, 唔駛減速,mp 消耗少左
但實戰的話, 隠身持維短時間就夠用
而非戰鬥的話, 10點隠身夠無視怪物過版, 都夠方便周圍走, 只係比20點的mp水錢用得多, 行得慢了點
以10 技點取消以上缺點, 好唔好就由各玩家定斷了
可能係因為我經驗尚淺, 我總覺得隠身沒必要點滿
而50lv 以後需唔需要更高點的隠身我就唔知, 如果要就多多包涵了

有一點不可不提的
既然呢個post 話明練法及配點的話
應加插一段精準係唔影響雙飛的攻擊力
這是我在別處看到的, 應該係真掛,  而好多人都不知道, 呢個網又(好似)冇講
這可真影響一個人的練法速度  + 配點次序呢

而家我爭扎緊下面4 舊野的配點比例

may be半滿, 其餘點其他
又may be28, keep 住10, 其他滿, 點滿後, 方便同同步使用
又may be 好似你咁滿...
仲未決定...

回復 支持 反對

原帖由 kafai1823 於 18-12-2007 12:18 發表
你又講鏢賊...
我都係近排先50lv~

感覺上隠身10點都夠用...無錯點滿當然好, 時間長左, 唔駛減速,mp 消耗少左
但實戰的話, 隠身持維短時間就夠用
而非戰鬥的話, 10點隠身夠無視怪物過版 ...

嗯嗯多謝你既提點
一陣加番句 精準不影響雙飛斬

其實 點滿隱身不是為了跑圖 a_a"
實戰上 因為機動性原故 怪物暴走時 使更快到達可掉鏢的地點
才考慮加滿 有時候差10點速就是差10點速了xd

當然可以不加滿= =+但差10點命10點迴個人認為沒差-v-"

就你現在階段看.....
吸血滿的確很實用  點一半效果就真的很差= ="
精準一定要加19 因為不知會不會影響風魔的. . .(還沒到這級去考究囧)
如果你不怕煩 其實可以把極速+到9之后再點回隱身(有人這樣點)
回復 支持 反對

神裝都要錢咖...
無本尊
無點數
咁就姐係一定要點多d啦....
不如你改下...
回復 支持 反對