打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [TMS]高幸賊 練公心得+教學 19號將更新

原帖由 nickho25 於 22-1-2008 11:14 AM 發表
即係點呀??
要到幾多敏就停呀??
d裝點沖卷呀??

幾多敏停就要看你ge裝同埋拳套要幾多敏,請refer之前的回復
d裝點衝,米就咁擺張卷落去咯@@
你拳套90等之前都係衝60%姐
到90等衝卡帝先會衝30%
你一係就衝上衣幸運,下衣敏(衝70%,但爆裝機會超大)

套服幸運,通常都係衝sauna/浴巾(衝敏 10卷之中衝1張30% 套服敏,9張套服敏60%)
亂衝都可以衝到15敏以上
到90等就衝貓裝幸運(10卷之中衝1張30% 套服幸運,9張套服幸運60%)
正常可以衝到22幸+
貓裝的要求係140敏,到時候你自己用耳環,披風,頭來頂上到140敏戴
點解90等以上唔再用sauna/浴巾?
因為到時候你已經夠敏到140敏,無爲再用sauna/浴巾頂到15X敏
那不如衝貓裝幸運,當你衝到22幸=+5.4att
由於你頂15敏,姐係變相+左15幸,只係+3att
所以....正常人識計數都會衝套服幸運

回復 支持 反對

好~~~   幫左我好多啊   thx       
回復 支持 反對

用埋D咁既裝點練- -
回復 支持 反對

回復 23# 的帖子

問題好唔specific

你想d裝點?
做港幣戰士,賣gash,買錢?
10等用日標,50敏sauna,21敏雪鞋,6攻15敏披風,57敏炎盔,21敏狗鼻,7敏貓頭鷹?
個個新手都係咁練,由0開始
你既然覺得用埋d咁既裝練唔到米唔好練
回復 支持 反對

太好了~我正玩鏢tim~~~真係多謝跴~~~~
回復 支持 反對

如果 係新手 就玩咩高幸- -
回復 支持 反對