查看: 50681|回復: 22
收起左側

[綜合討論] 對希望會少左人話ge意見/睇法!大家比d意見,比左我會更新盡量la!

我玩左希望都係大半年左右!但就由希望頂乘的剛轉免費超多人再玩番到佢而家少左人玩。我認為ge主要原因有幾個,
1.爆ac情況太勁,ynk又唔係好理
2.就算理佢又要先收300ynk點要等整好先還番。即使還番都要攪到1d本黎唔想買點裝ge又攪到要買。
3.外掛太多ynk唔係好捉。
4.外掛咁勁咁到d物價係咁升,靠自己賣寶玩上去ge就好難玩,買錢玩當然冇事la!

如果仲有ge就留言等我加!希望存到100個以上la!各位可以順便想下有冇方法!

後加的
其他玩家的建議
1.轉代理,不過有個問題係佢同韓國簽左約,好難即刻,同埋我個人唔想轉因為我係免費先玩要比錢就唔玩lu!
2.希望老手過多@@"..要整返d新既系統吸引d人玩
3.多左幣商洗頻
4.物價上漲,好似有好番d ge積象!

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 意見

查看全部評分

回復

大家俾D意見佢吧

希望意見可以增加返人流- -

(好意見有分加xDD)
回復 支持 反對

轉代理係一個最好方法(係我角度黎講)
我聽我表哥個團講話個外掛半年好似比200點
如果真係想冇外掛
咁就要睇ynk識唔識做
同埋我又聽表哥講ynk代理一隻game(唔記得左咩名)
ynk捉個d外掛話差唔多成個ser都冇外掛
可能遲到希望掛
有錯唔好咩我=﹏=""

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

希望...我由小學5年班個陣玩- -之後1路玩,,玩到收$就開始冇玩-_-我仲記得以前隻太坦好大隻,,@..@跟住直到YNK接手佐..又玩返,不過感覺上以前好玩D..!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

咁你有冇意見??有冇咩改善方法係好ge!同埋大家幫我評下家提供的資料有冇對錯??多人話ok ge!我就將佢放上去問題所在同埋改善方法度!但係如果未有2人以上認為ok ge!就放係下面!大家幫下手呢!
回復 支持 反對

要改善都係要靠官方人員-_-不過改善下呢個板d人流好過@@!
回復 支持 反對

咁點樣可以改善人流??可以ge留低我照打入去!^^
回復 支持 反對

你地係game入面

叫團D人或者朋友上黎玩玩
回復 支持 反對

同團的很多都是台灣人
他們都有自己的論壇
香港團都沒甚麼剩吧[[bao_50]]

加上我都退出左個團[[bao_27]]

回復 支持 反對

遊孰公司唔夠宣傳,大家唔覺冇咩人打古古會好悶咩,冇新手