收起左側

[影圖分享] 香港楓之谷 首推炎魔 - 楓皇章 x 戰神殿

原帖由 ~Grace~ 於 1-7-2008 09:54 PM 發表

To: yauhowai

出口傷人!?
唔好「懶」熟好無?
我幾時有話過唔用 GASH?
我買 GASH 的錢,都係正當途徑得來,從來不收點、賣點。唔好亂屈!
有點裝好好笑嗎?
D玩台灣楓谷 Lv122 都卡等好笑 ,又有新葉 ...

講真我同你真係唔熟
有點裝都幾好笑.....
看落去怪怪地[[tk_38]]

台版楓谷你知道幾多? [[tk_36]]
沒玩過,拜托shut the hell up
新葉=廢怪
唉,我就廢時打d可以秒殺ge怪....曬我時間,又慢
打都打蛋蛋龍/骨龍啦[[tk_43]]

2/3下 ko[[tk_25]]

4轉技沒咩特別,得個3飛閃玩下姐
唉,弊在有d人唔知道台版鎖ip,練功又lag又煩
啊,你沒玩過,好像唔知道台版d外掛有幾多喔,呵呵
知d唔知d就吵吵貢

楓幣流通量又多
唉,又真係幾多,收點都收左5000幾蚊
楓幣流通量多同升lvl成正比?
no direct variation
maybe partial variation[[tk_41]]

至於「白手」不「白手」,有那個「不賣點」的「手動」玩家不「白手」的?
利句我唔係好明[[tk_30]]
組織下先.................
了解唔到 好多「」,亂死.............

有事再留言,同你慢慢拆招

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
遊俠翔 -5 說粗口是壞孩子哦

查看全部評分

回復 支持 反對

樓上兄台,要針對人,都唔好找人家的 post 來撒野,要找人來針對,請另開 post,又粗口又 OT。

既然你同我唔熟,你怎肯定你知的我會不知?(自視過高?)

似乎,係你未夠了解這隻 game 多 d 喎。

新增新葉城地圖的優勢在那裡?楓幣多對練功有甚麼優勢?(有 4 轉就有神木村地圖)夜使者有甚麼優勢?我睇得出你係唔清唔楚果種。我越來越覺得你好攪笑。甚麼玩家甚麼職業那個等級會卡等?這個我卻很清楚。Lv122 夜使者都卡等?極品!

攪笑還攪笑,請專重一下樓主好嗎?提醒你,這個 post 不是給你作這個用途的。拜托拜托。
回復 支持 反對

回復 42# 的帖子

新葉城最勁米又係d蜘蛛....
完全對我沒優勢,超慢 Orz

那既然你對咩職業卡等超清楚,講出黎啦
得個吵字
加上我而加都唔係玩夜使
我玩海盜啊,阿姐

楓幣多對練功有甚麼優勢?
ans:買水,補標....沒特別.............
楓幣多對台版玩家係正常

我得鬼閑同你攪笑
專重樓主當然有啦,,其實我都廢事同你講
曬我時間打字回復, 浪費曬d時間
之前又話離開樂古,刪埋個極品冰雷post
既然你都識講這個 post 不是這個用途的, 你都專重一下吧.拜托拜托.
回復 支持 反對

夜使者要遠攻... 神木同新葉d怪都出得好多...
完全唔岩鏢賊[[onion_56]]
卡等好正常~~

PS. 2位都好強[[onion_60]]
回復 支持 反對

原帖由 yauhowai 於 6-7-2008 16:37 發表
新葉城最勁米又係d蜘蛛....
完全對我沒優勢,超慢 Orz

那既然你對咩職業卡等超清楚,講出黎啦
得個吵字
加上我而加都唔係玩夜使
我玩海盜啊,阿姐

楓幣多對練功有甚麼優勢?
ans:買水,補標....沒特別........ ...

請2位冷靜
個冰雷post我刪既
回復 支持 反對