收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

哦..我都係用黎搵錢..想搵錢玩下d爽的野= =唔洗話好多
但係點都要岩玩嘛, 我知命中沒問題..我打綠菇會miss...-0-''
咁點加?

(其實係唔係好少人玩狂戰?見騎人地話幾好,槍騎我只知係pq..其實係點??)

仲有雷鏢幾錢?
同埋,賊玩雙修的話
姐係我想一轉鏢 二轉刀咁升上去
幫我計計成本幾多,唔該~~!

回復 支持 反對

一轉賊
二轉刀
三轉cb -____- 咁多職最燒錢既算係三轉刀賊

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

講咩呀...問成本,你自言自語= =?

仲有,你講咩cb?咩來,唔明bor..-0-''

係唔係刀賊可用鏢,鏢賊不能用刀??
刀賊唔洗加str都得啦,唔係加幸好?有人叫我加30str..加同冇差好遠?
點解會咁?

我覺得應該dex=lv x 2 其他加luk,咁就著到裝,又夠勁嘛?
唔係的話改正一下唔該,我真係唔識,自己諗ja..

回復 支持 反對

回復 85# 的帖子

刀賊可用標 標賊可用刀 ok?
加力好似話有裝要用力 所以就加

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

哦= =原來係咁
我依家11lv雙修(嘻嘻,升左2粒鐘..)
先鏢後刀,用緊普通工地(有d有色?都係果個任?人地洗任咪好耐..?要搞定之前先去到後面..)
我加點係dex=lv x2, 其他加幸
掂唔掂架?即是岩唔岩?

比d建議我..-0-''
回復 支持 反對

如果我到65lv想裝果把 扇子 但要35力,咁我應該加點好D定係著裝谷力好D   依加仲係全幸刀賊..
咁到左後期應該用咩武器(90lv上)
回復 支持 反對

請問

不夜城有冇轉蛋機既?
回復 支持 反對

原帖由 廣州 於 3-5-2008 16:11 發表
如果我到65lv想裝果把 扇子 但要35力,咁我應該加點好D定係著裝谷力好D   依加仲係全幸刀賊..
咁到左後期應該用咩武器(90lv上)

裝谷到當然用裝谷 ...
因為好快就會換燒烤叉 " 75lv
如果為左65lv扇而加力 , 好唔抵

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

到底刀賊點加好,我依家係15lv,用8lv短刀,15lv忍鞋,海星鏢,工地手套,其他係新手裝
我加左鷹眼8,幻化3,雙飛4
有9千蚊.....= =''沒啦~
怎好?

我加點已經係力4 智4 敏30 其他幸
我想問,駛唔駛加力?有人話用力裝,其實唔用都有另一d裝嘛?
唔知加唔加力...
回復 支持 反對

大佬你刀賊做咩加鷹眼呀=    =?
回復 支持 反對