查看: 2751|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ~~~~~星夢前境問題~~~~~~

我諗好多人都知兒嘉星夢好小人玩ge問題
我估都係低lv=無得升(一定要買點 買機獅子)
之前太多昆手=比人昆完唔想玩
天紋勁=pvp一邊倒
無得引怪=黑仔戰平個d場d怪唔受引40~65lv人升唔到上去逼住買點 買機獅子)
好多無得到交易裝=一del裝都無
所以小人玩,買點都唔知會唔會升升下話執凹  蝕水~_~

唉有無人可以集大家力量叫gm反醒改善下

我仲想招人一齊升lv(好似之前吹雨水,爆下怪,開心好多)
我重開ac  64lv *曙光~*
想一齊升ge加我msn:wongkalun_168@hotmail.com
希望多d人免費帶打/平帶打魔機la
回復

我諗好多人都知兒嘉星夢好小人玩ge問題
我估都係低lv=無得升(一定要買點 買機獅子)
之前太多昆手=比人昆完唔想玩
天紋勁=pvp一邊倒
無得引怪=黑仔戰平個d場d怪唔受引40~65lv人升唔到上去逼住買點 買機獅子)
好多無得 ...
【爆裂】 發表於 26-1-2009 17:44

講真..唔係非C子不可..只係爆魔機會比打普通怪快...而家好似之前咁打怪都係得架..但係會勁慢囉
然而..昆狗呢D冇得改-,-..唔通GM叫昆狗唔好玩?無可能的事嘛
無得交易裝-> 我想講其他GAME有D係限時的-,-...果D仲唔係更加食水?
刻紋呢D野-,-...呢個確實係屈機.FOR有錢人玩吧....

我期望既就係星夢出D野唔好咁呃錢..咁我玩都玩得開心D-,-..
回復 支持 反對

我玩左星夢都有2年,用你ge感覺一樣..
{星夢差左勁多}我d fd都話係呢個game唔買點生存唔到~~
仲有我上次係王城見到有幾個人係到講咩星夢就執,
事實上我唔知係咪真,不過佢再咁樣要我地買點ge,就真係好快執~
所以e+我都已經放哂星夢入邊d野同ac, e+連個game 都delete 埋lu[[bao_34]]
回復 支持 反對

現今星夢存在既問題係玩家有走冇入-,-
佢應該整多D活動吸引D玩家-,-..唔係整到D野愈黎愈貴-,-
回復 支持 反對

我玩左星夢都有2年,用你ge感覺一樣..
{星夢差左勁多}我d fd都話係呢個game唔買點生存唔到~~
仲有我上次係王城見到有幾個人係到講咩星夢就執,
事實上我唔知係咪真,不過佢再咁樣要我地買點ge,就真係好快執~
所以e+我都 ...
dream_2233 發表於 26-1-2009 18:05

我都有年幾del左...我見出左新野想玩下lo
回復 支持 反對

講真..唔係非C子不可..只係爆魔機會比打普通怪快...而家好似之前咁打怪都係得架..但係會勁慢囉
然而..昆狗呢D冇得改-,-..唔通GM叫昆狗唔好玩?無可能的事嘛
無得交易裝-> 我想講其他GAME有D係限時的-,-...果D仲唔係 ...
steven223 發表於 26-1-2009 18:03

唔係獅子問題,係無得引怪.黑仔個d..得吉花任同打魔機lo升lo

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
NEC -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

讚同你  星夢e+愈黎愈昆錢
回復 支持 反對

其實同gm講番係冇咩用- -
之前因為有d事我想find gm投訴d 野,
send 左去星夢個mail 到,佢話就話會reply 番你,
我等左幾日都係冇信回比我
回復 支持 反對

其實同gm講番係冇咩用- -
之前因為有d事我想find gm投訴d 野,
send 左去星夢個mail 到,佢話就話會reply 番你,
我等左幾日都係冇信回比我
dream_2233 發表於 26-1-2009 18:26

如果多d人你估會唔會牙!?
回復 支持 反對

讚同你  星夢e+愈黎愈昆錢
卍龍乂王 發表於 26-1-2009 18:21

係....好想一齊引爆,一齊吹水個種feel

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
NEC -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對