查看: 3673|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大家評下理 頭先下午係尼中發生既事

關閉 [複製鏈接]
話說我擺攤收兔耳
咁有個叫小結(如圖)既人+左fd
佢問我係咪收,咁我好聲好氣問幾錢,佢叫我自出,我話左我唔知價
佢係都要我出,咁我咪問200m ok唔ok? <===唔知價出左先

then佢唔應我,我問佢: here?
佢就回我話 :你個價好白
跟住我答:我都話左真係唔知價...
佢就問我有幾多錢,我就答2km 囉
佢就問我2km+野  

咁我唔肯,之後講講下無啦啦有以下既對話出左黎(由頭到尾我無爆過半句粗口)
跟住就開始係尼中嘈,佢仲搵埋一個叫死兆,一個叫魔童  諾既人黎

仲兇我話,叫我唔好改名<====我行得正企得正做咩要改名????算是恐嚇我嗎???
又話我扮新手,扮唔知價....唔該識我既人黎做證...我玩星夢3個月都未過(實際是2個月左右)
唔知價有咩咁出奇?仲要屈番我扮唔知價想厄佢???什麼道理???
唔該識我果d朋友上黎做個證我係星夢玩左幾耐 thx!

ok之後算,當我都有錯,佢話我唔知價阻住佢放野,曬左佢時間
我為此同左佢say左 sorry  大把人睇到 <===唔該都搵人做個證,唔係到時人地又話我無講
then講完之後,d人仲係度扮曬野囉,
又話自己都唔係無錯,但就死都唔肯道歉囉,咁姐係係咪認為仲認為自己無錯??
唔講咁多,d人死不悔改,可恥!!對女仔爆粗!!係咪男人黎嫁!!咁無品!!仲要自己有唔岩!!  去圖比較實際...大家自己評理啦      

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 圖片內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復

去抱怨區吧
回復 支持 反對

善用小畫家轉檔成jpg及提示一下對話內容
看得很辛苦
回復 支持 反對

善用小畫家轉檔成jpg及提示一下對話內容
看得很辛苦
12346512 發表於 15-2-2009 14:18

=v=唔識整...等我研究下先~~~
回復 支持 反對

不用研究了
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
剛剛做的簡易教學
回復 支持 反對

呢條友搵錢好勁嫁啵^^
如果佢搵錢甘勁就洗乜怕人扮新手出呢d價昆佢呢@@?
最憎呢d人嫁喇..又要叫人出價又要話人出白價..
可悲
回復 支持 反對

係~我最僧d人話叫人出價 之後我出左之後又唔應,之後講正價又唔應

明玩野~ 同e d人講sorry都哂氣
回復 支持 反對

自己知價怕咩比人昆^^~唔岩價咪慢慢同人講價囉^^~講粗口威水d架-3-?
唔岩價又唔出聲..人地都同你say左sorry^^~扮晒野話睇唔到-v-`知唔知你好0n嘟><''

by : 影-3-
回復 支持 反對

唔岩價就 no 同佢買野 ._.
唔好火 ..
回復 支持 反對

佢出d野個價都好白嫁bo
回復 支持 反對