查看: 6125|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 槍騎同十字軍

如果後期計打王升lv 邊個勁d
回復

英雄,攻速快
回復 支持 反對

單打王者非十字軍所屬,黑騎則通常組隊打。

如果鍾/炎/龍之類既大型boss,建議玩黑騎。
回復 支持 反對

英雄 攻速快 高攻 天生血厚(3個劍職冇開火應該佢最多血)
黑騎 命中高(做任已經可以將黑暗守護升到25lv +20命中) 開黑力30(血量少於40%)有機會高攻過英雄 不過攻速慢 自身有火技,開埋4轉隻野80%熟練 續戰力強
回復 支持 反對

英雄 攻速快 高攻 天生血厚(3個劍職冇開火應該佢最多血)
黑騎 命中高(做任已經可以將黑暗守護升到25lv +20命中) 開黑力30(血量少於40%)有機會高攻過英雄 不過攻速慢 自身有火技,開埋4轉隻野80%熟練 續戰力強 ...
無敵小雞-港 發表於 15-5-2009 08:48 PM

黑力30改左50%(印象
回復 支持 反對

英雄(狂戰4轉),攻擊輸出高,攻速快
黑騎(槍騎4轉),攻擊輸小過英雄,攻速慢,如果你長開黑力可以追得上英雄

不過,你有錢米練黑騎囉,黑力30書貴到你趴係條街上面(幾貴...上8591睇),相對地,英雄d無雙劍舞平黑力幾多,幾千萬就可以搵到20,30書
回復 支持 反對

5# yauhowai

F5 我睇開虛華係40.. 比佢fake=.=
回復 支持 反對

6# tch93

玩黑騎搵炎團入 升lv快d 打返一百幾十埸 應該都有 價錢應該會平
回復 支持 反對

槍騎練功會很快 因為有人帶
加上槍騎有神聖之火
輔助打王最好
十字軍就是打王主攻
攻速高 攻擊也高
基本上十字和槍騎就是在打王上
一個主攻 一個輔助
如果要打王的
十字軍吧-3-
回復 支持 反對

十字啦
因為頂多1年,3轉都有無雙玩
所需既錢好勁小,小弟我升左個84lv十字,我只係比左1000w比e條友
加埋玩妖憎又搵到錢,咁就頂到84lv-____-"
又因為6手關係,雙手劍60%唔洗40w有一張,我E+都係諗住遲D先玩返佢...

玩槍騎玩死你,我朋友就係玩槍
今日82Lv啦,命中勁低,打唔到CD
就用哂d錢去買64楓槍(成e一把-口-)之後重要沖卷呢,起馬5000w張呀
龍騎到200lv都係用住3轉招槍連,一定悶到死,又慢~
所有咪話唔心痛,辛苦==
回復 支持 反對