打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 紅國最後一晚 殺到藍國主城

關閉 [複製鏈接]
7# sang013111
你理解能力有點兒.........你好似唔多明我既意思!不過唔緊要我解釋一下吧!我係講如果我地攻城既時間掉轉,你地會唔會有機會入到主城?!而唔係講紅國人冇攻城!

8# JSN
我想知你地打到入城有咩用 ...
william45678 發表於 16-6-2009 07:21
你可能都理解唔到我講咩囉  我係話我地都有人去攻城  你地可以係8點果時打我地紅國  你明唔明?對我地紅國黎講更係有用啦= =  對你地藍國既話  就唔知啦   你想知有咩用?
  對我地紅國黎講  我地可以激勵到紅國d玩家囉
回復 支持 反對

我只係知我好無辜- -
10點幾個時係藍國出城打下怪做任
行行下比人ko....成10次有多- -"
回復 支持 反對

哈哈== 戰士殺到入我國 值得嘉許a_a  但係我搵左一班人係你地國戰個時係新手村大屠殺 經過行過既 紅國市民全死 幾lv都係a_a 警衛都殺埋
回復 支持 反對

真係@@  幾lv都係@@  經得過既有幾高lv  唔洗講啦  一班  狙擊?突擊?劍士?  應該係啦  我諗經得過既都係一個一個咁行嫁啦  唔死都比人圍人  好彩我無經過  去左藍國殺人  一班一班咁出黎  都係返返去主城
回復 支持 反對

要入敵國主城唔難,
我之前1個人去都入到.
點去? 自己諗.
提示係**我係狙擊手
回復 支持 反對

7# sang013111
你理解能力有點兒.........你好似唔多明我既意思!不過唔緊要我解釋一下吧!我係講如果我地攻城既時間掉轉,你地會唔會有機會入到主城?!而唔係講紅國人冇攻城!

8# JSN
我想知你地打到入城有咩用 ...
william45678 發表於 16-6-2009 15:21
= =我覺得呢條友好ON X .. 人地樓主都唔想同人嘈~佢就幾次係到串人,,懶係勁咁
你自己D理解能力都唔好得好邊囉..唉!! AIKA又多左D咁既劣質玩家了

留意返D語氣丫唔該....            
(抱歉~不想筆戰..睇唔順眼而已.\/.)
回復 支持 反對

= =我覺得呢條友好ON X .. 人地樓主都唔想同人嘈~佢就幾次係到串人,,懶係勁咁
你自己D理解能力都唔好得好邊囉..唉!! AIKA又多左D咁既劣質玩家了

留意返D語氣丫唔該....            
(抱歉~不想筆戰..睇唔順眼而已.\ ...
YKwan 發表於 17-6-2009 00:01

睇到佢張相就知,
理佢做咩!?
回復 支持 反對

11# sang013111

原來如此,明白明白!姐係你想講我地藍國經常贏左紅國,所以呢次入到主城,係值得慶祝一下!
之前多多得罪,敬請原諒!(可能我字面上比較似嘈啦!不過我只係想同你議論下姐!唔好意思!)

16# YKwan

我由頭都冇嘈過,我淨係同樓主討論下姐!我唔想為呢件事而嘈!
回復 支持 反對

11# sang013111

原來如此,明白明白!姐係你想講我地藍國經常贏左紅國,所以呢次入到主城,係值得慶祝一下!
之前多多得罪,敬請原諒!

william45678 發表於 17-6-2009 08:19
喔   原來你想我講藍國經常贏  不過點先為之贏?
回復 支持 反對

其實我想唔知,不過我淨係知紅國成日比藍國打姐!
我唔係想你講藍國經常贏!不過我見你打紅國殺入主城唔知有咩用姐!(語氣可能比較偏激!)
回復 支持 反對