查看: 4300|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] AION和魔獸世界比起來誰較好玩?

關閉 [複製鏈接]
AION和魔獸世界我都是近來才有意想玩,因為他們都是收費game所以我只能在他們之間2撰1,聽說這兩隻game都十分好玩,但在朋友當中有的說AION有很多人用外掛,如果這裡有魔獸世界和AION都玩過的朋友可否幫助解決我這一個問題?
回復

對我泥講, 2隻差唔多, 只係, 魔獸d公仔design 唔岩我杯茶,   aion d畫面係我鍾意o個d
回復 支持 反對

暫時魔獸好玩d ,但aion 版面好靚~~~~~
支持aion
回復 支持 反對

公然比較
你想俾人插?
回復 支持 反對

有onilne的地方就有外掛

這是不變的
回復 支持 反對

純粹個人主觀意見 ...

我就覺得 AION 設計上有盲點

近戰技能 有大約60%~70%左右都不可邊移動邊使用

導致近戰單位在空中不及遠戰 近戰單位技能使用又限制太多

例如殺星25lv烙印技 暗襲 I ( 移動到20m單位身後 造成X傷害 + 有機率暈 )

呢招 =_= 係禁止係自己飛行狀態 / 目標飛行狀態使用 ....

遠攻就唔同 ... 可以邊打你邊走 =_____=
回復 支持 反對

公然比較
你想俾人插?
111111a 發表於 16-7-2009 10:26

我會容許你作比較
回復 支持 反對

例如殺星25lv烙印技 暗襲 I ( 移動到20m單位身後 造 ...
Mr.Director 發表於 18-7-2009 09:15

哈,
令我諗起精靈星飛上天之後係「無能」....
回復 支持 反對

回#8

精靈星飛天之後都好勁 =_=

絕對並非無能 ... 只係無左寵物既支援

但係法技都可以秒人 =_=
回復 支持 反對

例如殺星25lv烙印技 暗襲 I ( 移動到20m單位身後 造 ...
Mr.Director 發表於 18-7-2009 09:15

以我既個人意見
並唔係隻game有肓點,係你睇野既角度有肓點
你唔諗下遠戰係陸地係唔係同係空中咁勁?
回復 支持 反對