查看: 13738|回復: 22
收起左側

e個地球

e個地球'
個個人都話 2012年 12月 21 日 係 地球的未日
一d人話係 瑪雅  一d人話係nibiru
e 2 樣野 有咩關係?
水怪  右係咩 d人話見到佢
但係 我地右找唔到
右係唔係佢地昨出來的?
我地e 加 d科技 一定找到水怪的 冇可能找唔到
鬼 我想信好多人都話見過 e樣野 d科學加 都冇咩可能 可以 解釋.
外星人. 百慕達三角. 黒洞.  我古 黑洞係外星人ga 家  百慕達三角 係 外星人 來地球ga隧道
ps:
原創的 不好抄!!! 抄者死!!

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
守衛~朗 + 6 原創內容/感想

查看全部評分

回復

e個地球'
但係 我地右找唔到
右係唔係佢地昨出來的?
乂死神張乂 發表於 2009-8-25 06:21 PM

你點可以咁肯定我地依家既科技可以搵倒 ?
你可知道嗎 ? 我們人類對深海的了解其實不多, 比太空更少。
回復 支持 反對

我認為=,= 我地e加d科技 一定可以找到水怪-0- 我 認為
上出冇加 認為
回復 支持 反對

e個地球'
e個地球'
但係 我地右找唔到
右係唔係佢地昨出來的?
鬼 我想信好多人都話見過 e樣野 d科學加 都冇咩可能 可以 解釋.
外星人. 百慕達三角. 黒洞.  我古 黑洞係外星人ga 家  百慕達三角 係 外星人 來地球ga隧道
ps:
原創的 不好抄!!! 抄者死!!乂死神張乂 發表於 25-8-2009 18:21

瑪雅同nibiru應該無關係,
我們找不到水怪,唔代表一定無水怪,
我地e 加 d科技 一定找到水怪的 冇可能找唔到<---o哂
科學唔係一定岩哂

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
守衛~朗 + 3 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

水怪可能由一開始就係一個謊言.......!?
回復 支持 反對

水怪可能由一開始就係一個謊言.......!?
丫.Wing★ 發表於 26-8-2009 13:58
55 同2同2 可能人地昨出來
回復 支持 反對

可能水怪係一條dna變種既巨大石班==
回復 支持 反對

可能水怪係一條dna變種既巨大石班==
jensen2666 發表於 27-8-2009 11:24
55 都有可能
回復 支持 反對

據說關於又有相片了

希望在現代科技下,水怪的真身會現型!!!到底係咩黎既呢↓

http://spy888.blogspot.com/2009/08/blog-post_4569.ht
回復 支持 反對

就如天災人猧[[onion_62]]
會喚醒更多人慈悲善良的心
令更多人有同情之心
捐助有需要的人
減少摩擦

或許2012是人類更和平共處的新世代吧
但我還是堅持地球將會被毀滅的可能性
有預言+科學計算
這是事實
就如1+1=2
回復 支持 反對