查看: 3554|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 幸刀?

我係升到70之前+哂幸 70後+3敏2幸咁+好唔好?
回復

又係膠論時間
你可以全幸架
俾把藍色頂攻bbq9洞
拿去沖9張短劍強化100%
己經有14x攻

正常= =
你點敏 只要點到你認為佢果把係以後既永久weapon就夠(睇埋你沖唔沖頭敏丫果d)
回復 支持 反對

樓上大誤 .. 全幸拎BBQ係一件慘事 (A.S.7也=_=
應該係拎把9洞藍字頂攻既真楓刀沖9張短劍強化就差不多 ...
回復 支持 反對

樓上大誤 .. 全幸拎BBQ係一件慘事 (A.S.7也=_=
應該係拎把9洞藍字頂攻既真楓刀沖9張短劍強化就差不多 ... ...
雜草 發表於 14-3-2010 22:56

真‧楓葉鐵扇 70 - - - - - HP+100
攻撃力+85             *短劍 快 7 (?) 官方活動、轉蛋機
野外烤肉串 75 - - - - - HP+50(44~57)
攻撃力+82(75~88)
魔法攻擊力+90(82~97) 快 7 (1) 轉蛋機
我唔明白......
回復 支持 反對

有錢沖強化又點會玩全幸?.當然係沖捲9烈風果d..
bbq沖9張強化亦都冇14x攻..最多13x...
玩刀前期全幸好練.後期玩高幸啦..敏唔使點好高..冇錢用合成既裝就得..自身敏唔好高過80.唔係真係會廢
回復 支持 反對

有錢沖強化又點會玩全幸?.當然係沖捲9烈風果d..
bbq沖9張強化亦都冇14x攻..最多13x...
玩刀前期全幸好練.後 ...
愛乂止境 發表於 15-3-2010 19:11

其實呢 我想講
沖強化卷 我只係講下 重點其實係

你點敏 只要點到你認為佢果把係以後既永久weapon就夠(睇埋你沖唔沖頭敏丫果d)
ivanyoyo 發表於 14-3-2010 22:14
回復 支持 反對

真‧楓葉鐵扇 70 - - - - - HP+100
攻撃力+85             *短劍 快 7 (?) 官方活動、轉蛋機
野外烤肉串 ...
ivanyoyo 發表於 15-3-2010 17:49

一個對刀冇研究既人係唔會知bbq 拎上手實速係慢

so唔該你唔好亂答人
回復 支持 反對

一個對刀冇研究既人係唔會知bbq 拎上手實速係慢

so唔該你唔好亂答人
遊俠翔 發表於 15-3-2010 21:06

大佬
有冇睇我前一個POST 我係講呢到係搞笑
唔好咁認真
永久WEAPON 加同既敏(如果有敏裝另計)
這個對嗎?
回復 支持 反對

玩賊要計到D點岩岩好真係幾難下 ..
因為每個人都有唔同既終身武同買裝能力

你睇落簡單果D通常都錯到離譜 .. 因為已經好OUT
回復 支持 反對

玩賊要計到D點岩岩好真係幾難下 ..
因為每個人都有唔同既終身武同買裝能力

你睇落簡單果D通常都錯到離譜 . ...
我係new手 發表於 15-3-2010 23:20

正確次序
全幸起家->沖耳敏->沖頭敏->解腰沖腰->解章>沖戒,睇下自己有幾多敏,沖披,合隻自己夠敏用既鞋(連50lv個隻都用唔到就補點敏)(用上敏上幸.得1個位就上敏)再沖鞋跳->合套/上下衣黎沖,上下衣就先下衣,沖敏,夠敏就合件高lvd既上衣,沖幸,最後睇自己幾敏,選拳選刀用

次序唔可以亂(雖然我講得亂亂地

不過玩刀既要睇埋力,ok煩

所以初期玩全幸,120後先慢慢砌裝

附:
耳沖120lv盾耳,唔難上15敏,頭沖18敏獅,唔難上40敏,腰3張100%黑腰,8敏,任務章3敏,70lv攻面4敏, 戒4隻total 12敏,,披是是但但都上到8敏
↑呢到90敏,用50lv鞋自己都唔洗點敏

你話難,係有小小難度,除左個頭同耳要哂多d錢,其他都冇乜野,要玩得勁係有代價

有得合裝既鞋過15敏好易,下衣更加唔洗講,15係基本要求
上衣合出黎8敏唔小得

++埋埋如果你玩鏢都差唔多直接用得100拳,用115拳既夠哂有突
回復 支持 反對