查看: 19474|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

4大公會之意見~~~~~~~~~~~~~

講真  韓彩得4大HK公會   FaFa   Asahi  7仔     ice

我覺得行為,品格最差就係新開個  ice會    (新開都咁串又惡)
      有次玩團  ,玩足球   輸左罵人 屈人lag ...    之前唔夠打個陣就踢人  
    重點就係 個房名串7.7咁  唸住入去踩場  點知比人踢返轉頭<<<<<< (淆!?)

AS會都無乜特別~~~~ 只不過10個成員 有8個係lag...~_~

FaFa都可以講係7仔分會(wtt開)  比某某會人品好少少咁 起碼唔會見勁人就踢人 ~
(入面好x多神裝玩家  而且我發覺係hk會之中踢波最勁 非FaFa莫屬  因為無hk會鍾意玩足球 )

7仔我覺得係... 最勁又最又錢$.$ HK公會  佢地好少當眾(有韓人,大廳)打中文 專重返韓國遊戲主權  可能玩得耐 買賣裝都識用韓文黎打
人品比其他會好得多~~
(聽聞7仔解左會  我想知點解7仔會散左會...實在可惜 )

(純粹個人意見)
回復

小弟asahi 的.路過 不予置評 謝謝
回復 支持 反對

條友係咪7仔黎 後尾咁落力sell7仔=_= 但asahi 會人lag 打完我又唔係好覺
回復 支持 反對

笑左><同意樓上的話XDD  新開AC 都7+11^^ 仲唔係7仔D人
回復 支持 反對

講7-11幾好幾勁都無用啦,公會摺左,原因係點我都唔知
回復 支持 反對

條友係咪7仔黎 後尾咁落力sell7仔=_= 但asahi 會人lag 打完我又唔係好覺
y870721 發表於 20-6-2010 03:17
笑左><同意樓上的話XDD  新開AC 都7+11^^ 仲唔係7仔D人
傻傑=] 發表於 20-6-2010 03:33

不過如果真係要sell 7仔就唔應該散左先黎sell啦,唔係又有咩用@@?
回復 支持 反對

我都唔明 7-11做咩會解左.....可惜

仲有 R-forever呢?
雖然較少人on,會長又近排先玩番(考試)

我覺得D人都ok,勁就...ok la
回復 支持 反對

ICE會都5係新開,1年前就有ICE會,只係之後汁左再重開
回復 支持 反對

(好耐之前我真係7仔會員之一  但太耐無玩  pw唔記得左。。。 最近先重開ac=_=)
事實上  7仔既人論經驗,財力,品格的確比其他hk好~   不是大讃~,而是事實
回復 支持 反對

(好耐之前我真係7仔會員之一  但太耐無玩  pw唔記得左。。。 最近先重開ac=_=)
事實上  7仔既人論經驗,財力 ...
7+11 發表於 20-6-2010 16:32

7仔有經驗,財力,品格咪又係來來去去個幾個
AM,CM,SB,3S個D,10個都無
回復 支持 反對