打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 貪心既後果~

唔知你地知唔知,原來楓谷商城有超級大Bug!!
今日系我朋友口中得知,琴日部分人系商城到買野時,
買野唔洗點!!!
無睇錯,係買野唔洗錢!!
當時我朋友正系到洗緊妖憎,見到個台灣佬系到大叫:
'我買了350個轉旦(蛋)卷不扣點數啊!!!'當時我朋友同埋在埸既人
都當佢吹水算,唔信佢.....

今日我一on就見到個公告:
2010年7月3日 楓之谷購物商城鎖定異常帳號處理公告
親愛的玩家,您好:

昨日(7/2)晚上購物商城有部分會員因無償取得商城物品已遭鎖定帳號,
由於此批帳號的GASH異常點數仍在進行最後的調整,由於超出預訂處理時間,待調整完畢後再另行公告。
此批被鎖定的玩家帳號於後續公告說明後,便可登入會員中心確認帳號及GASH點數負點情形。
而GASH點數負點之會員進行點數回補的操作,即可立刻開啟帳號使用。

大家睇完之後,可以想像到同埋計到,條台灣佬要還幾錢比臭橙呢??(350張轉雞....,成萬蚊-,-)
其實我認為佢友貪心,係低死,但係臭橙係咪應該負返d責任?
但係點都好,向e位台灣朋友默哀2秒鍾啦
回復

唔知你地知唔知,原來楓谷商城有超級大Bug!!
今日系我朋友口中得知,琴日部分人系商城到買野時,
買野唔洗點!! ...
神之淚ms 發表於 3-7-2010 21:56

唔知特登開個新ac 轉蛋轉到既野寄比本尊會唔會比人捉呢@@
回復 支持 反對

公告到話
要你環哂錢先比你開返AC玩-,-
回復 支持 反對

最多咪唔玩;)
回復 支持 反對

明係橙玩野啦:victory:
我覺得game有bug係(一定)要利用ge:$
好心玩bug開新ac啦;P
開新ac買轉旦,轉到值錢野,賣出去
在開多個新ac開商放野,在用新ac買返d野
在用d錢買勁裝,在轉去另一個新ac
用鎖,鎖起佢 等單野過左先轉返俾自己
:handshake
回復 支持 反對

明係橙玩野啦
我覺得game有bug係(一定)要利用ge
好心玩bug開新ac啦
開新ac買轉旦,轉到值錢 ...
kkct 發表於 4-7-2010 02:20

陰謀論
回復 支持 反對

明係橙玩野啦
我覺得game有bug係(一定)要利用ge
好心玩bug開新ac啦
開新ac買轉旦,轉到值錢 ...
kkct 發表於 4-7-2010 02:20

英雄所見略同
回復 支持 反對

唔洗怕,電擊象冇受到影響,影響既只係一d前邊ser
一秒3個綠廣噴出黎
睇黎,大家對今次商場bug係有d味了解
首先,有分3個bug:
1:明知有bug洗bug(奸商專用)
佢地開分身,入600點入去(唔知昆返黎定買架拉:)
之後狂買轉旦,買完n倍後,返黎把轉d野轉返其他ac(e家有人話果d ac 俾人發現係呁得返黎照封)
2:不知bug,買野dc 再買, 變左買好多次
呢d人最可憐,有雙經活動,買完張雙經卡dc/買完冇買,so不停禁,變左買左好多張,又唔扣點數,搞到買左n張
3:冇做過野,都扣左or增加點數
有d人回報話冇做過野,但係多左點/小左點
ps:所有-點數既人,e家都被鎖,只要入50點落去,就可以入ac,咁你就轉曬d裝走(呢個又係bug)
or 把點數還曬(我見過有張圖有人係負5w幾(hight死佢)

d人最怒罵既係,黑橙知到bug後,(bug大概6點開始),竟然去到12點先維護,呢個係味想大家入多d陷阱呢?
同埋有人冇拉拉-9點都俾人鎖左
果日本來我想買左雙經,點知原來我冇曬點,閃左呢次大獲野,(我收點商架,唔知果條友有冇發現到呢= =?)
回復 支持 反對

最新情報
台灣最高欠債15萬台灣錢~
回復 支持 反對

陰謀論:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

消費者陷阱
回復 支持 反對