打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 妙手刀賊用後感 x 少少升等心得 x 技點配法 [7月8日更新]

我個神偷94lv無升過
勁升槍手-,-
見你講到改勁左好多咁,想玩返tim-___-"
睇返改版之後,原來重改埋金盾時間同分身/落葉攻擊力!
係時候玩返lu~

但係我有個問題:
之前未改版到,妙手=無鬼用,所以我無記錯就係升左21lv
就升左d恢復術,因為有得用下呀麻-___-"(我諗高Lv既刀賊大都可能升錯恢復術)
我想問,有無比返我地重點過?
回復 支持 反對

我想問全幸賊d裝用咩架= =???
全幸.吾升敏既話點著裝??
回復 支持 反對

用d唔多需要敏要求既裝咪得 ..
浴巾 桑拿 太極 bbq .. 好多都唔洗敏需求
回復 支持 反對

用d唔多需要敏要求既裝咪得 ..
浴巾 桑拿 太極 bbq .. 好多都唔洗敏需求
雜草 發表於 7-7-2010 00:44

都係有$人的玩意~~唉
回復 支持 反對

+9敏的浴巾夠吾夠做-3-??
回復 支持 反對

+9敏的浴巾夠吾夠做-3-??
花老爺 發表於 7-7-2010 12:29

9敏咁神!?
系賊城npc買10張套敏100%都勁過你啦-___-
係勁野既,成馬要18敏先叫強~
回復 支持 反對

/口\我吾知阿,,D人俾我架!!姐系至少要+18敏??
回復 支持 反對

好強,,本人之前都係玩全幸-.-睇黎一早加偷野e個技-.-,,我加左加血技,,比人昆左
-.-
回復 支持 反對

我個神偷94lv無升過
勁升槍手-,-
見你講到改勁左好多咁,想玩返tim-___-"
睇返改版之後,原來重改埋金盾時間 ...
神之淚ms 發表於 6-7-2010 07:04 PM

技點應該無得補番 ..

其實我都有諗過就咁點妙手21 ..
滿級都係打4隻 ... 但滿左多30%之後覺得打快左
自自然然升等都會快

加上諗番起英雄點左魔力恢復打王都無乜點用到 ..
又成日血魔歸1, 所以都係直接食藥算
(不過打一場鐘撞住黎打大約用20支礦泉水-_-"都幾慳)

不過都係升級為主, 回個少少mp, 又唔差得好多
hp既話 ... 坐椅已經夠曬-__-" (加上有幾可練功會坐系到回血

/口\我吾知阿,,D人俾我架!!姐系至少要+18敏??
花老爺 發表於 7-7-2010 01:02 PM

全幸有幾種..
前題: 自身敏25, 其餘點幸
1. 全幸裝, 拎太極, 雙股, 楓刀, bbq < 依個玩法, 唔洗敏裝
2. 全幸著敏裝去到敏需求拎武器
3. 全幸用裝頂力敏需求拎劍盾+武器

所以你問至少套套服要幾多敏 .. 好難答到你
當然, 愈多愈好
回復 支持 反對

點解我攞唔到菇菇王國守護著勳章 任務做曬啦wo
回復 支持 反對