收起左側

[綜合討論] 好灰= =想玩楓之谷玩唔到= =

windows 更新又更新左= =
dp 又更新左= =
但重係出玩個error code比我= =

有冇人幫到我丫 = =我上網搵左勁多解決都係得個吉
回復

出邊隻error code先得ga- -
回復 支持 反對

error code:-2005532292 (Unknown error 0x8876017C)
依個-3-唔該師咁多位大佬-~
回復 支持 反對

睇怕你張graphic card都係ati 死人radeon系列- -
想玩,換過張
回復 支持 反對

睇怕你張graphic card都係ati 死人radeon系列- -
想玩,換過張
遊俠翔 發表於 14-7-2010 21:19

本人使用HD 4850, 一切正常, 而且這種衝突, 與硬件無關。
樓主,請把錯誤訊息的圖片以MSN形式給我,
MSN:firenstarking@hotmail.com

希望屆時能給予你實用的方案。
回復 支持 反對

本人使用HD 4850, 一切正常, 而且這種衝突, 與硬件無關
樓主,請把錯誤訊息的圖片以MSN形式給我,
MSN ...
KitKitStar 發表於 15-7-2010 02:37

你張卡新未冇問題lor
error code:-2005532292 (Unknown error 0x8876017C)
你知唔知呢個係咩問題?唔知你可以上網搵下
呢個問題係因為driver太舊(你可能會話,更新未得lor)
有得呢個問題多數係radeon 既9200或9250
ati 神早停產左呢幾張舊卡,冇driver更新
民間既最新driver亦都玩唔到
想玩,一係換左張卡佢,一係直頭唔好用
當然,佢唔係呢2張死人卡既,而只係radeon既其他系列,更新driver係可以解決到問題
但係佢有9成都係呢2張
回復 支持 反對

你張卡新未冇問題lor
你知唔知呢個係咩問題?唔知你可 ...
遊俠翔 發表於 15-7-2010 03:10

thx yr share
不過的確很難相信(縱使如此), display card都會同online game有衝突..

若樓主是使用winvista系統:
試下博下運, 試下將主程式SET以winxp sp3 相容mode行
回復 支持 反對