打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 岩岩發生左件事 加圖

其身不正就係吾岩
我個日就係冇啦啦hand機先泥開post
俾多個選項等你平反呀啦

ps:你冇咁官腔,感覺好好多0.0
  次次妖憎俾人搶,我咪出腥出腥lu
  打炎 6手 我公會都係係d冇人打ge時間去
  冇話會同人嘈wow
     我又吾係你點知 你諗咩ja
回復

其身不正就係吾岩
我個日就係冇啦啦hand機先泥開post
俾多個選項等你平反呀啦

ps:你冇咁官腔,感覺好好多 ...
kkct 發表於 17-7-2010 20:48

拿, 呢D唔算平反, 反而你地要為你地所說的話去負責, 去平反啦..

輪有咩唔好?你比人搶你都唔服氣啦,
輪住黎打, 和和氣氣咁咪好, 何必走去吸納更多敵人~

你地搶先, 我以牙還牙之餘, 再比大家一條可行的路, 唔好咩?
你地少數人覺得無人輪, 搶係正路, 其實我打咁多場妖僧(得3晚咁多)
個個都唔係咁諗, 台人同港人都願意輪嫁..個個見到無人輪想輪你地又去搶,
都好唔服氣嫁...
回復

有冇搶我就吾知
玩左1場就hand機
輪冇人話好吾好
只係卡住逼人就吾岩
逼人同意bad
人地輪定搶吾到你話事呀 大家姐0.0
回復

有冇搶我就吾知
玩左1場就hand機
輪冇人話好吾好
只係卡住逼人就吾岩
逼人同意bad
人地輪定搶吾到你話事呀 大家姐0.0
kkct 發表於 17-7-2010 20:57

我只知大部份人都願意輪, 你咁講, 其實你旁邊隔離己經有好多個隱形大家姐(不過佢地淆底)0.0
卡住逼人輪, 卡住果陣我知係唔岩嫁啦, 不過之後大家一齊輪住玩, 咪變得幾咁美好
世界就係咁, 有時D野, 唔同意就無得傾, 唔係我講, 係至少係香港行緊的方式
好似你搵份工咁, 簽約啦, 自己一身煙氣, 人地同你講番工唔比食煙, 一食就警告信, 人地係逼你就範la

kkct: 次次妖憎俾人搶,我咪出腥出腥lu
kit:   不太明閣下意思.

kkct: 打炎 6手 我公會都係係d冇人打ge時間去
kit  : 我相信如果你地有朝一日霸左個場但係比外掛入左, 你地心情都會同被人搶的玩家一樣

kkct: 冇話會同人嘈wow
kit  : 大家都唔想嘈嫁, 係有人硬係覺得搶係好平常, 忽視其他人感受, 亦不怕其他人(罵/嗆/大廣..etc)

kkct: 我又吾係你點知 你諗咩ja
kit  : 拿, 唔知既話可唔可以去了解下件事先? 而唔好一開始就開post下左馬威先?(你諗咩嫁..真心問)
回復

你吾好在學我wow
係game又學 咪學呀
出過腥,個到打錯左
個時hand左機冇野做咪開post lu
其他人感受笑
吾好在學我呀

如果係你俾錢養我 泥啦逼死我啦

ps:我想問你男定女0。0
回復

你吾好在學我wow
係game又學 咪學呀
出過腥,個到打錯左
個時hand左機冇野做咪開post lu
其他人感受笑
吾好在學我呀
kkct 發表於 17-7-2010 21:04

樓主開始忽略話題(尤其我的回應), 開始抽水 (注意XD)
我回贈你一句:腥腥腥腥   (聲:土水尸十 ...)
你都幾好野, 無聊成咁, 不過呢, 無野做都唔洗咁既, 去扭曲哂搶圖件事..

其他感受笑?? 可能呢, 你係果D..人不為己, 天誅地滅 果類人..
你慢慢笑(其實笑點係邊?)

學你?你太謙虛了..你邊方面值得我學??
列舉下..
回復

你學我
真心 同埋 對號入座吾好話冇呀
扭曲你覺得姐
卡就係卡0.0
大家姐吾好打我
忽視其他人感受由你個口講我覺得好可笑姐
你係game定討論區 d口氣都好差
當正自己係女王咁
你就係吾會認錯
死雞撐飯蓋
你係game好似係男
點解係樂古開個咁gay ge名
回復

你學我
真心 同埋 對號入座吾好話冇呀
扭曲你覺得姐
卡就係卡0.0
大家姐吾好打我
忽視其他人感受由你個口講我覺得好可笑姐
你係game定討論區 d口氣都好差
當正自己係女王咁
你就係吾會認錯
死雞撐飯蓋
你係game好似係男
點解係樂古開個咁gay ge名
kkct 發表於 17-7-2010 21:18

唔好同我講, 果D詞語係由你發明...
學就無學嫁啦, 你少見姐..
係呀係呀, 卡就係卡, 你成個腦就係不滿人地卡, 漠視左好多野wo..
真係夠哂自私自利..
打你?係你先會做的姐..
有咩咁好笑呢又?講出黎大家分享下, 我都想知笑點係邊忽..?
香港除了有言論自由, 好多野都好自由嫁, 我講出黎你唔一定服從, 正如我講出黎, 你都未必肯聽啦係咪?
錯我實認, 我卡係唔岩, but...搶圖果個更加唔岩, 你有冇諗過自己係咪有咩唔岩先, 人地先會卡番你轉頭?

btw, kitkitstar點GAY法?
平時同事都係叫我個名最尾個字X2 嫁啦..
咁都GAY呀..唉唉..
------------
樓主因見事不對路, 有技巧地把話題漸漸帶離, 連我幾乎離左題, 樓主太棒了!!!
回復

漠視=自私自利
笑下,言論自由?咩事?
服從<你d控制欲又出泥女王本色
少見?
見事不對路?
幾乎離題?
樓主太棒了<吾好讚
你知你錯就好
回復

漠視=自私自利
笑下,言論自由?咩事?
服從<你d控制欲又出泥女王本色
少見?
見事不對路?
幾乎離題?
樓主太棒了<吾好讚
你知你錯就好
kkct 發表於 17-7-2010 23:08

陰公..你原來理解唔到..
唔好同我講, 果D詞語係由你發明...
學就無學嫁啦, 你少見姐..(可能你覺呢套方式係你先會用, 人地唔會用, 人地一用=學你XXDDD)
係呀係呀, 卡就係卡, 你成個腦就係不滿人地卡, 漠視左好多野wo..
真係夠哂自私自利..(總括黎講你真係好自私, 人地卡=人地錯, 自己卡/搶=無問題, 我覺得你係咁諗lo, 漠視=/=自私, 但係從呢件事黎睇..嘿)
打你?係你先會做的姐..
有咩咁好笑呢又?講出黎大家分享下, 我都想知笑點係邊忽..? <<<喂仲未答我XD
香港除了有言論自由, 好多野都好自由嫁, 我講出黎你唔一定服從, 正如我講出黎, 你都未必肯聽啦係咪?
錯我實認, 我卡係唔岩, but...搶圖果個更加唔岩, 你有冇諗過自己係咪有咩唔岩先, 人地先會卡番你轉頭?

btw, kitkitstar點GAY法?
平時同事都係叫我個名最尾個字X2 嫁啦..
咁都GAY呀..唉唉..
------------
樓主因見事不對路, 有技巧地把話題漸漸帶離, 連我幾乎離左題, 樓主太棒了!!! <<<本身個話題本我的回應你己經唔想正面回應, 係咪因為你無point??
KitKitStar 發表於 17-7-2010 21:28

我覺得最大錯誤既係一班搶圖既人, 搶呀搶, 搞到個個都搶, 有人想輪啦, 就將搶當成一件好平常並曲到圓一圓..變左輪係有問題..ZZZ
----------
如果唔係卡圖, 係直接同你地要求輪, 你地又制唔制??
15/7/2010 00:50左右, 台客既人一聲令下使搶圖的白目立時收__,
搶圖既唔知點解即刻成隻狗咁..
stand up就stand up,
sit down就sit down..
完全由搶圖變左做輪XXDDD...變到咁我見到..真係心涼...

我諗你果時就算係現場就唔會好似依家咁咁大聲夾惡..
(個人想法:因為人地有財有勢咁, 好似動物遇上惡人就會淆, 善人就會咬如此...)
回復