打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 岩岩發生左件事 加圖

講真
吾知你講咩
你成日回完又加野改野
跟吾上-_-"
咩你地,我地?
冇人講過搶/輪岩吾岩.你一相情願係咁講
台客既人一聲令下 咁點?game gm?刲ac?
成隻狗 姐係點?
關我咩事呢?-_-?
我大聲夾惡?語氣差就有ge
講真你心涼真係吾關我lu._.
動物遇上惡人就會淆, 善人就會咬如此 狗仔雞,猩猩e幾種動物先會咁lu
你個比喻有問題,c子理得你惡吾惡.食左你啦

ps:你個世界只係有你自己一個.人地錯哂 你岩哂
  就算認錯,求其認個錯 在說人家不是
  你個人  自我中心控制欲語氣差
  有技巧地把話題漸漸帶離個個係 吾好我  
回復

講真
吾知你講咩
你成日回完又加野改野
跟吾上-_-"
咩你地,我地?
冇人講過搶/輪岩吾岩.你一相情願係咁講
台客既人一聲令下 咁點?game gm?刲ac?
成隻狗 姐係點?
關我咩事呢?-_-?
我大聲夾惡?你語氣差就有ge
講真你心涼真係吾關我lu._.
動物遇上惡人就會淆, 善人就會咬如此 狗仔,馬,羊,雞,猩猩e幾種動物先會咁lu
你個比喻有問題,c子理得你惡吾惡.食左你啦

ps:你個世界只係有你自己一個.人地錯哂 你岩哂
  就算認錯,求其認個錯 在說人家不是
  你個人  自我中心.控制欲.語氣差
  有技巧地把話題漸漸帶離個個係你 吾好屈我
kkct 發表於 18-7-2010 01:18

終於等到有人回啦~你地一次post哂咁多, 我又唔想是是旦旦, 敷洐你地, 先逐句回應番你地ja..

紅色字果句真係幾得人驚, 你可唔可以認真爬爬上文,
係有人曾經咁樣講, 當然唔會老實同直率地咁講la..

台客轟炸搶圖D人件事, 就係想比你地留意下, 搶圖的人(唔知係咪同你地一樣la下)
見到有財有勢的人即刻逃得無影無踪, 但見到D普通路人, 想輪啦, 又話人地點點點,
好啦到有人行出黎爭取, 又post上黎話人地其身不正, 本身人地好好地咁問你地輪唔輪,
你地就當耳邊風, 跟住人地卡到圖啦, 你又唔服氣...唉~.~(做咩你會諗左去GM?封AC果度XD?)

我唔知你理解能力係米真係咁差, 定係我表達得太高深你唔明..
定係鍾意挑地一兩句出黎離哂題咁抽水, 總之, 你先熟讀回文,
唔好加以幻想妄作判斷..

乜都唔知總之認為人地卡圖就唔岩, 都幾霸道
(我卡圖固然我都霸道, 只係我為左輪同為左大家開心, 你就為左嘈而嘈..ZZ)

我心涼係唔關任何人事, 咁明唔明我講出黎係咩意思? (擺明暗串搶圖班友啦, 你若真係無搶, 你呢個反應好正常, 搶圖果堆人先會有反應)

你講得岩,獅子唔會理人惡唔惡, 見人就食,
所以遇到呢類人, 我唔會客氣, 就如你post上黎果張圖咁

我唔認同你最後果段話(ps),
我卡圖我係有唔岩,
但係最大責任無理由唔係搶圖果班人卦?

你唔搶圖我得鬼閒同你哂時間ZZZ?
如果倒番轉, 係我搶圖, 你地卡圖,
我會認真道歉lo...

我呢個想法唔係我一個先有(絕不自我中心), 好多人都係咁諗(搶=唔岩),
我諗需要係楓谷做個調查, 睇下邊個岩..

我對朋友語氣好正常, 白目就另作別論, 你地唔係嫁咩???

個話題原本就係卡圖, 不過你似乎拉埋好多唔關事既野,
甚至有人將公會post d野扯埋入黎講, 仲唔係離開話題??

---------(留位)---------
回復

就咁睇...Kit沒咩問題...

如果Kit真係想搶圖既話,佢都唔會咁好氣行出黎同你講野,問你地輪唔輪啦...

真係搶圖既話...卡圖都唔會話俾人知啦,仲出黎話俾人知我地係度搶圖?

其實樓主見到Kit出黎講卡緊圖...第一時間應該同佢講輪妖憎囉...

kit既語氣都係想問你地輪唔輪隊je..

搞咁多野做咩...= =

如果你見到出面鬼咁亂沒人輪又沒人主持...d人又係度搶..你都會應該會搶埋一份啦..

唔通企係度同人講道理-.-?
回復

首先你認為搶人同卡人有乜分別
當唔係大家全部唔係同意輛既情況下,互相搶完全無問題
大佬,大家若果個個好似你咁既狗狗行為,唔論既就,卡到你地無奈地同意論為止
你認為咁叫岩??
你都識話大部分人,你唔洗聽小部分既意願?
未能傾好係唔係論你就迫使人地聽你話,你系楓之谷算老幾?你係gm?點解要聽你話?a_a
你口口聲聲話某某人卡,又罵佢點衰點衰,話佢係狗,我想請問,你卡圖同人地卡圖行為上係咪一樣?
就算人地卡圖,可能佢其心不正,而你就算係想大家輛,大家都有得玩,但係你行動上同某某人一樣咁既行為一樣都係錯
抵比我地插
回復

吾好你地,我吾知你地想講咩lu
你講一堆真係吾關我事lu
一大堆肺話
講真點解我會走上泥開post呢,因為你話要影相ma
仲有你一直講到你好偉大咁好心啦
一直引開話話題個個係你,卡圖就係吾岩,你一陣又邊個搶,一陣又動物,一陣又台客,一陣淪有咩吾岩算把啦你
講返卡圖逼人輪
e家係同意問題,你吾係game gm掛,有咩權逼大家同意(你d控制欲真係好重)
我吾理你有咩用心都好,你咪同全部人傾過,就用d咁ge方法去逼大家就係錯哂(共產黨呀?)
e件吾理你用咩借口都好,你係錯哂dd岩都冇
仲有熟讀回文,sor我做吾到,你成日加野改野
你d語氣係月泥月差 冇改過 你係咪覺得e個世界你係最大?
你講野有意冇意話自己好,人地差
咩高明,算啦,你e種人我都好小見
你e種人我真係吾想在回啦,你可以吾洗回我,岩聽就聽吾岩聽就咪理啦
ps:真心話 
  kit你個人可吾可以改下d語氣,控制欲,共產黨思想
  你吾以為世界上你一個人最大呀
  累死你呀
回復

就咁睇...Kit沒咩問題...

如果Kit真係想搶圖既話,佢都唔會咁好氣行出黎同你講野,問你地輪唔輪啦...

真係 ...
*林、 發表於 18-7-2010 12:33

施主,回頭是岸,離開呢個是非地,只要離開菇屋包你平安,唔離開唔包安全,請三思
回復

施主,回頭是岸,離開呢個是非地,只要離開菇屋包你平安,唔離開唔包安全,請三思 ...
ivanyoyo 發表於 18-7-2010 17:50

共產黨思想洗腦
 吾好回我玩下姐

回復

首先你認為搶人同卡人有乜分別
當唔係大家全部唔係同意輛既情況下,互相搶完全無問題
大佬,大家若果個個好似你咁既狗狗行為,唔論既就卡,卡到你地無奈地同意論為止
你認為咁叫岩??
你都識話大部分人,你唔洗聽小部分既意願?
未能傾好係唔係論你就迫使人地聽你話,你系楓之谷算老幾?你係gm?點解要聽你話?a_a
你口口聲聲話某某人卡,又罵佢點衰點衰,話佢係狗,我想請問,你卡圖同人地卡圖行為上係咪一樣?
就算人地卡圖,可能佢其心不正,而你就算係想大家輛,大家都有得玩,但係你行動上同某某人一樣咁既行為一樣都係錯
抵比我地插
神之淚ms 發表於 18-7-2010 15:15

小部分意願=就要抹殺大部分人的要求(輪)??
所以我咪話, 如果出黎嘈果個唔係我. 係一班有勢力的人, 你估下你仲會唔會咁惡係度嘈?
我同你解釋一次卡圖同搶圖的分別, 搶圖係無得傾, 搶到就係你既, 卡圖就係有得傾, 想輪就輪, 係和諧的打怪方案,
唔係就卡(咁到時卡同搶無咩分別, 你講得岩呀..不過如果想輪番我絕對可以讓步, 唔似D人為自己一味搶呀!)
我唔介意卡圖既過程之中比人插, 我卡圖既過程無錯同你地打完妖僧之後既動作係一樣, 但我地唔想咁做, 我地想輪, 唔想大家搶黎搶去..最後傷左和氣就唔好...不過你似乎理得我地死嫁啦, 升LV第一, ZZZ

係wo, 卡圖果個錯哂, 想輪果班友錯哂lo, 搶呢?你地從來無正面講過搶係岩定錯, 卻來指摘卡圖的不是ZZZ!?

回復

施主,回頭是岸,離開呢個是非地,只要離開菇屋包你平安,唔離開唔包安全,請三思 ...
ivanyoyo 發表於 18-7-2010 17:50

菇屋才能給予平安, 虛言怎能使本會受到任何威脅?
似乎太高估自己的實力ZZZ

你既實力就係連一件白目名字都講唔到出黎ZZZ (係米又想拎我個名出黎抽水呢@@?)
虛作聲勢而己..
回復

(深夜食花生)
嘩 一睇完真係笑左出聲
搶左人圖 卡住人地唔出已經夠啦
仲要曬人地全場幾組人時間等你慢慢搞店
你比我 我真係同你搶過我都唔要你卡住
好正義? 你無得打全世界無得打等你
係,無錯 人地搶係人地衰
你就要以暴去制暴? 係其它人(你同搶人果組人例外的人)眼中
你同搶圖者有咩分別?
算,同你認真我就輸了