收起左側

[綜合討論] 岩岩發生左件事 加圖

卡圖 我覺得冇問題 係自己廢入唔到就開post 我成日都卡圖方便自己搶  想冇人搶就早d起身玩la 輪e樣野我都唔理的 佢放得出黎就有心理準備係搶嫁la
回復

咩叫自己廢?
你一開口就咁
我估你吾明件事lu
吾係卡圖/搶問題
係有人用卡圖逼大家同意用輪
我冇話過搶吾搶問題wow 你係咪有忘想?
咩叫放得出黎?
小學雞睇清楚件事先回啦,9唔搭8;P
仲有你表達好有問題,學好中文先啦

ps:以暴去制暴對你e種知小小扮大佬ge人最岩
回復

咩叫自己廢?
你一開口就咁
我估你吾明件事lu
吾係卡圖/搶問題
我冇話過搶吾 ...
kkct 發表於 31-7-2010 05:01

咁搶圖同卡圖沒問題?

咁逼人同意有咩問題-.-
回復

一件事還一件事u out Topic:$
不過都回下你啦:kiss:
第1:我冇話過搶/卡圖有冇問題 (e個post ge主題係話用卡逼大家同意,大家覺得點姐:$)
第2:你根本冇理解個post講咩
第3:吾該你回人之前諗清楚
第4:仲有你中文文法有問題,表達都吾清楚 (個咁用如果會好好多。_。)
第5:好心d人咪咁忘想啦,我冇話過搶/卡岩吾岩 係到屈我:shutup:

ps:如果大家同意輪,而有人係人地入個時間照入先叫搶lu,d人次次係到有人搶呀﹣。﹣
回復

卡圖 我覺得冇問題 係自己廢入唔到就開post 我成日都卡圖方便自己搶  想冇人搶就早d起身玩la 輪e樣野我都唔 ...
〝〝無奈〞〞 發表於 30-7-2010 09:30

我有無黎錯地方?
點解有個小朋友係到既?
回復

咁人地卡圖迫輪你吹咩- -?

有咩唔岩...出面d人都唔守規矩啦...

第1:我冇話過搶/卡圖有冇問題
第5:好心d人咪咁忘想啦,我冇話過搶/卡岩吾岩

咁搶圖同卡圖岩唔岩?
回復

kkct 發表於 31-7-2010 05:01

大部分人都希望輪。
自己有眼見zzzzzz

倒番轉講, 係有人狂搶逼大家都去搶zzz

點解炎場可以輪, 妖僧就唔得?有咩難題令到你地輪唔到?

我有無黎錯地方?
點解有個小朋友係到既?
cla991053 發表於 31-7-2010 13:11

抽水帖zzz

得閒開多D呢類抽水+申冤posts幾好, 有機會比人(無話邊個)抽下水同串下人, 這就是樂古之膠Z"Z
回復

炎團排時間其中一個理由係避免"卡圖" ,
因為打一場炎既時間可長可短 , 唔通就要人要約好成team十幾人係出面慢慢等 ?

但係打妖僧一場又用幾多時間 ? 又有幾多人 ?
回復

次次你地想點呀
抽下水冇咩問題姐串下人呢 你做吾小
大部份人想輪咁就等於要輪?
大部份人想要某間銀行俾錢佢地洗係咪要俾佢地呢

回某小朋友(係邊到知到佢係小朋友呢就係係吹咩個到e家好小人好用吹咩啦wow你咩時代;P )
:搶呢 有時岩 有時吾岩
 吾岩:大家同意輪,而有人係人地入個時間照入就係錯
 岩:大家吾同意輪(小數人同意都係啦),咁搶就係岩 盡情搶啦
卡圖呢:點都吾岩 生人霸死地

ps:監人乃後=岩?
回復

回歸到原本打pq跟本就係爭住入

點解炎魔排得,呢個唔排得?
炎魔你唔會拿佢黎升lv,最多都係拿母書同打炎盔,唔打得唔得?唔得,本母書去邊搵?

妖僧
跟本就係一個升lv pq,唔打得唔得?得,走去打其他怪升lv

你見到10隊人係到你會唔會叫佢地輪?你會走去打其他怪升lv,搶入(搶入同搶係2回事),逼人輪定點?

唔好將妖僧同炎魔比,佢除左升得快冇佢既必要性

係我眼中,妖僧同擂台,101pq,綠水pq 冇分別

你玩擂台唔會爭入?會慢慢等同你冇關既隊伍入左你間房?你真係咁偉大?咁我實track住你黎叫你讓房

定還是你遊戲時間尚淺,沒經歷過人多既綠水同101?
回復