金幣遊戲 vs 非金幣遊戲

關閉 [複製鏈接]
但以經濟學講,一有盈餘就會引入競爭...就間間都入ga啦囧

個陣GVGNP開頭都係5,6個coins一場 ...
Forte 發表於 2011/8/28 17:57

假如765肯比某間機鋪做獨家 就不會有競爭了
完全是imperfect competition

不過我亦都聽聞過另一個版本既消息
EXTREME vs要用過晒d新框體新硬件先得 即係要成部機買
機鋪都覺得太貴 買唔起
回復 支持 反對

假如765肯比某間機鋪做獨家 就不會有競爭了
完全是imperfect competition

不過我亦都聽聞過另一個版本既 ...
Torchic╳小火雞 發表於 4-9-2011 01:07

一直都係不完全競爭...獨家ge話就變左monopoly...之後唔記得啦,考完算啦- -

我聽番來都係咁講,日本野堅係貴....同埋舊個d都唔知放係邊...
回復 支持 反對

一直都係不完全競爭...獨家ge話就變左monopoly...之後唔記得啦,考完算啦- -

我聽番來都係 ...
Forte 發表於 2011/9/4 19:13

舊機應該賣出去掛

不過話時話
Seed到宜家都仲多人玩
回復 支持 反對

舊機賣去邊到囧,可以賣上大陸?

Seed呢....

d人打慣打熟,可以單拖打上大佬...加上又平

用來消時間真係幾好....
回復 支持 反對

舊機賣去邊到囧,可以賣上大陸?

Seed呢....

d人打慣打熟,可以單拖打上大佬...加上又平

用來消時間真係幾 ...
Forte 發表於 2011/9/16 19:56

咁可以賣比其他機鋪既

講返金幣
前幾日係金龍(係油麻地) 我係度打初音
迷幻就好似用20蚊唱coins 玩射魚
我打完初音就行過去睇佢玩 佢已經玩到上300個coins

之後佢問隔離d人 100蚊300coins要唔要(果度原價$0.5/個
人地係度考慮緊要唔要果陣 迷幻又繼續玩
射射下又唔知點解得返100個 之後三分鐘之內升到上500個
然後150蚊交易左 好正

不過呢件事
仍然唔會影響我會唔會去玩金幣遊戲

循例一句
於機鋪內私下買賣金幣是不容許的 請各位留意
回復 支持 反對

咁可以賣比其他機鋪既

講返金幣
前幾日係金龍(係油麻地) 我係度打初音
迷幻就好似用20蚊唱coins 玩射魚
...
Torchic╳小火雞 發表於 17-9-2011 21:42

我都唔會因為咁而去打魚....

如果私下賣幣比人捉到真係比人拉囧
回復 支持 反對

我都唔會因為咁而去打魚....

如果私下賣幣比人捉到真係比人拉囧
Forte 發表於 2011/9/17 22:19

其實d場務 咪又係隻眼開隻眼閉
回復 支持 反對

其實d場務 咪又係隻眼開隻眼閉
Torchic╳小火雞 發表於 23-9-2011 01:50

你點知佢知唔知姐囧,可能真係唔知都唔出奇(?)

有時d太子爺,大小姐真係落場睇舖ge話,應該堅捉wo...
回復 支持 反對

你點知佢知唔知姐囧,可能真係唔知都唔出奇(?)

有時d太子爺,大小姐真係落場睇舖ge話,應該堅捉wo... ...
Forte 發表於 23-9-2011 10:38

我反而想知佢係用咩原因去拉人-,-
回復 支持 反對

我反而想知佢係用咩原因去拉人-,-
maxycy 發表於 23-9-2011 14:34

賣幣真係犯法ga嘛....
回復 支持 反對